Forum Logo




Oğlak Burcu Kadını Karşı Cinsi Nasıl Etkiler?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Mart 2023, 17:38   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Oğlak Burcu Kadını Karşı Cinsi Nasıl Etkiler?




Oğlak Burcu Kadını Karşı Cinsi Nasıl Etkiler?
Www.TrendForum.Net



Hırslı, otoriter, gerçekçi, çalışkan ve zor koşullara dirençli Oğlak kadını ciddi giyinir ve gerektiğinde son derece dişi olur. Önüne gelenle flört etmediği için dikkat çekmeye de çalışmaz. Doğrucu ve dürüsttür. Genel olarak işine düşkündür ve geç evlenir. Pek çok konuda talihsizlik yaşar, ulaşmak istediği hayata geç yaşlarında ulaşır. Ev kadınlığını ve iş hayatınız mükemmel bir şekilde birlikte yürütebilir. Kendine uygun bir erkek bulmak için çabalar, bulduğunda da her türlü zorluğa katlanarak elinde tutmaya çalışır. Maddi güvenliğine önem verir.

Bu nedenle kendisi gibi maddi güvenlik isteyen Başak ve Boğa erkekleri ile mutlu olur. Klasik ev eşyalarından, eski apartmanlardan hoşlanır. Ev partilerini tercih eder. Eğlence yaşamından gürültülü bir sarhoşluk anlar ve bu tür eğlenceleri sevmez. Alışveriş için indirim dönemlerini bekler ve küçük tamiratlar için usta çağırmayı aklına bile getirmez. Nasıl bir çevreden gelirse gelsin kibar, anlayışlı, terbiyeli ve hanımefendidir.

Son derece kaygılı biri olan Oğlak kadını, borçtan ve güvensizlikten korkar. Bu nedenle onu rahat ettirecek bir erkek arar. Mesleğinden vazgeçmesini isteyen bir erkekle uzun süreli bir ilişkiye girmez. Bununla birlikte Oğlak kadını işi ile ilgilenecek, yükünü paylaşacak bir erkek ister. Onun işi ne olursa olsun yardım edebileceğiniz ufak tefek alanlar yaratmalısınız. Savurganlığı sevmez.

Oğlak kadını hayatına biraz renk katacak bir erkeğe gereksinim duyar. Erkeğin tüm gün şaklabanlık yapması gerekmez onu ara sıra neşelendirmesi yeterlidir. Onu duyguları ile alay edilmez. Duygularını küçümseyen bir erkekle birlikteliğini sürdürmez. Ona içten ve etkili sözler söylemelidir. Yalanla doğruyu çok çabuk ayırt eder. Soğuk görünüşünün altında her an ateşlenecek bir iç dünyası vardır. Ona yaşamı ciddiye aldığınızı ve her zaman güven vereceğinizi gösterin. Daimi mutluluğu garantilemiş olursunuz.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, cinsi, etkiler, kadını, karşı, nasıl, oğlak


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Oğlak Burcu Erkeği Karşı Cinsi Nasıl Etkiler? Asi Ruh Oğlak 0 31 Mart 2023 17:34
Boğa Burcu Kadını Nasıl Olur? Asi Ruh Boğa 0 24 Mart 2023 12:48
Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Sevgildir? Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 16:04
Oğlak Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri Beatrice Oğlak 0 02 Ekim 2022 08:39
Oğlak Burcu Kadını Genel Özellikleri Astrea Oğlak 0 13 Mayıs 2022 23:24




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net