Forum Logo




Ağustos Ayında Oğlak Burcu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Ağustos 2023, 00:08   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Ağustos Ayında Oğlak Burcu




Ağustos Ayında Oğlak Burcu
Www.TrendForum.Net

OĞLAK, Ağustos ayında astrolojik açıdan önemli gelişmeler sizi bekliyor. Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile parasal konularda yaşadığınız zorluklardan kurtulma fırsatı bulacaksınız. Artık bu deneyimlerden yeni dersler çıkarmalı ve yeni tecrübelerle ilerlemelisiniz.

Güneş’in 23 Ağustos'ta Başak burcuna geçişi, hem fiziksel hem de zihinsel seyahatlere açık olduğunuz bir dönem başlatacak. Hayatın içinde yer alarak size gerekli ve önemli olan her şeyi bulabileceksiniz ve bu deneyimleri genel bir perspektifle birleştirebileceksiniz.

27 Ağustos’ta Mars’ın Terazi burcunda seyri, çalışmalarınız ve iş hayatınızdaki tutumlarınızla dikkatleri üzerinize toplamanızı sağlayabilir. Ortaklı işler, projelerde çoğunluğun katılımı ve desteği, girişimcilik veya kendi işinizi kurma gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Ağustos ayı sizin için parasal ve iş hayatında dönüşüm ve yeni fırsatlarla dolu bir dönem olacak. Yeni deneyimlerden öğrenerek hedeflerinize doğru ilerlemek için cesur ve kararlı olun. İyi şanslar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ağustos, ayında, burcu, oğlak


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ağustos Ayında Terazi Burcu DeepSilence Terazi 1 02 Ağustos 2023 01:02
Ağustos Ayında Akrep Burcu DeepSilence Akrep 1 02 Ağustos 2023 00:08
Ağustos Ayında Yay Burcu DeepSilence Yay 0 02 Ağustos 2023 00:07
Ağustos Ayında Başak Burcu DeepSilence Başak 0 02 Ağustos 2023 00:06
Ağustos Ayında Koç Burcu DeepSilence Koç 0 02 Ağustos 2023 00:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net