Forum Logo




"Elektrikli Passat" Volkswagen ID.7'nin tasarımı ortaya çıktı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Nisan 2023, 16:43   #1
Çevrimdışı
"Elektrikli Passat" Volkswagen ID.7'nin tasarımı ortaya çıktı




"Elektrikli Passat" Volkswagen ID.7'nin tasarımı ortaya çıktı
Www.TrendForum.Net

18 Nisan'da Şanghay Otomobil Fuarı'nda resmi olarak tanıtılması planlanan Volkswagen ID.7'nin tasarımı şimdiden netleşti.



Alman otomobil üreticisi Volkswagen'ın en popüler modellerinden biri olan Passat, ülkemizde de oldukça iyi satış rakamlarına sahip.

Dünya çapında 30 milyon üniteden fazla satan ve yaklaşık 100 pazarda satışa sunulan sedan model, artık yerini Volkswagen ID.7'ye bırakıyor.

Passat sedanın Avrupa'daki üretimini ve satışını sona erdiren Volkswagen, CES 2023 fuarında ID.7 modelini resmen tanıtmıştı.
Tasarım netleşti

18 Nisan'da Şanghay Otomobil Fuarı'nda resmi olarak tanıtılması planlanan Volkswagen ID.7'nin tasarımı şimdiden netleşti.

Elektrikli Volkswagen ID.7'nin tasarımına baktığımızda, geçmiş yıllarda tanıtılan ID.Aero, ID.Vizzion ve ID.Space Vizzion konseptlerinden ortak izler taşıdığını görüyoruz.



ID.7’de standart olarak sunulan yeni ekran konseptinde, Head-up display, 15 inç ekran, bilgi ve eğlence sistemine entegre yeni klima kumandaları ve aydınlatmalı “touch slider” gibi bir dizi yenilik karşımıza çıkıyor.

Akıllı hava çıkışlarına sahip yeni klima konsepti, çok sayıda fonksiyon sunuyor. Örneğin ID.7, sürücünün yaklaştığını anahtarından algılayabiliyor ve daha sürücü araca binmeden sıcak yaz günlerinde iç mekânı soğutmaya, soğuk kış günlerinde ise ısıtmaya başlıyor.



Teknik detaylar

Volkswagen ID.7, grubun diğer elektrikli modellerinde de kullanılan MEB platformu üzerine inşa edilecek.

Opsiyonel olarak çift motora sahip dört tekerlekten çekişli versiyonunu da göreceğimiz sedan model, tercih edilen kombinasyona göre 700 km'ye kadar menzil sunacak.

Çin'de satılacak versiyonun 77 kWsa batarya paketine, 150 kW (204 PS) elektrik motoruna ve 155 km/s son hıza sahip olacağı belirtiliyor.







Ensonhaber
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çıktı, elektrikli passat, id7nin, ortaya, tasarımı, volkswagen


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Asus ROG Phone 7 ve 7 Pro Tasarımı Ortaya Çıktı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 11 Nisan 2023 21:01
Infinix Note 30 Tasarımı Ortaya Çıktı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 11 Nisan 2023 02:45
Siparişi teslim ettikten sonra "Piyanoyu kullanabilir miyim" dedi, ortaya bu görüntüler çıktı Beatrice Müzik ve Video Dünyası 1 10 Ocak 2023 22:31
"Erkek doktor istemiyorum" deyip dövmüştü: Saldırganın ifadesi ortaya çıktı Zeytin Ülkemizden Haberler 4 01 Aralık 2022 16:09
Karga ve kuzgunların dünyayı nasıl "ele geçirdiği" ortaya çıktı Roronoa Zoro Hayvanlar Alemi 0 06 Mayıs 2022 03:08




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net