Forum Logo




HiPhi, Goodwood Hız Festivali'nde Avrupa planlarını açıklayacak


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Temmuz 2023, 18:28   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
HiPhi, Goodwood Hız Festivali'nde Avrupa planlarını açıklayacak




HiPhi, Goodwood Hız Festivali'nde Avrupa planlarını açıklayacak
Www.TrendForum.Net



Çinli teknoloji odaklı EV üreticisi HiPhi, Avrupa pazarına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Oldukça tanıdık bir isme sahip olan "Y" modeli, Goodwood Hız Festivali esnasında sahnede olacak. Marka hem modeli gösterecek hem de Avrupa planlarını açıklayacak.

2019 yılında kurulan HiPhi'ı, Şangay Otomobil Fuarı esnasında inceleme fırsatı bulmuştuk. Markanın Y isimli modeli, ürün gamının en küçük ve en popüler modeli olarak biliniyor. HiPhi'ın şu anda sadece üç farklı modele sahip olduğunu belirtelim: X, Y ve Z.



Bu modellerden büyük bir SUV olan X ile, GT sedan model Z Haziran ayında Almanya ve Norveç'te satışa sunuldu. Çinli üretici, çok daha popüler olan Y modelini de Avrupa sınırları içerisinde satışa açmayı planlıyor.

Almanya'da Z modeli 105.000 Euro'ya satın alınabiliyor. Model 0-100 km/sa hızlanmasını 3.8 saniyede tamamlarken, 555 km menzil sunabiliyor. X ise 109.000 Euro'luk giriş fiyatına sahip. Bu model 0-100 km/sa ivmelenmesini 3.9 saniyede tamamlıyor ve 460 km'lik menzile sahip.

İlerleyen günlerde tanıtılacak Y, adını da aldığı Tesla Model Y'yi andıran bir tasarıma sahip. HiPhi'ın yakın zamanda ülkemizin sınırlarına da giriş yapabilir.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıklayacak, avrupa, festivalinde, goodwood, hiphi, hız, planlarını


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
12'nci Alaçatı Ot Festivali'ne geri sayım başladı Zeytin Kültür & Sanat & Tarih 1 19 Nisan 2023 19:32
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim kararını bugün açıklayacak (Cumhur İttifakı genişleyecek mi?) Zeytin Ülkemizden Haberler 0 10 Mart 2023 12:46
Londra'da Kış Işıkları Festivali başladı Zeytin Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 1 20 Ocak 2023 14:51
Horner, Red Bull'un güncelleme planlarını açıkladı KoJiRo Formula 1 0 27 Haziran 2022 20:00
Wout Weghorst'da son dakika! Kararını bugün açıklayacak... KoJiRo Beşiktaş 0 15 Haziran 2022 20:51




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net