Forum Logo




Koenigsegg Gemera için yeni motor seçeneği


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Temmuz 2023, 18:30   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Koenigsegg Gemera için yeni motor seçeneği




Koenigsegg Gemera için yeni motor seçeneği
Www.TrendForum.Net



İsveçli otomobil üreticisi Koenigsegg, Mart 2020'de tanıtılan Gemera modeliyle büyük bir sürpriz yapmıştı. İlk duyuruda, üç elektrik motoruyla birlikte toplamda 1.700 beygir gücü ve 3,500 Nm tork üreten çift turbolu 2.0 litrelik üç silindirli bir motorun kullanılacağı açıklanmıştı. Ancak, Koenigsegg sonradan bir sır sakladığını duyurdu.

Koenigsegg, Gemera için ikinci bir motor seçeneği olarak çift turbolu 5.0 litrelik bir V8 seçeneği sunmaya karar verdi. Bu yeni motor, E85 tipinde yakıtla çalışırken Gemera'nın gücünü 2.300 beygir gücü ve 2.750 Newton-metre torka çıkarıyor. Bu motor seçeneği, üç silindirli motora göre daha yüksek performans sağlarken, Gemera'nın fiyatını da 400.000 dolar kadar artırıyor. Koenigsegg'in dokuz ileri Light Speed Transmission şanzımanı ile birlikte gelen bu V8 motor, Gemera'nın sınırlarını daha da genişletiyor.

Bununla birlikte, Gemera'da yapılan diğer değişiklikler de dikkat çekici. Orijinal gösteri aracında kullanılan kameraların yerine, Koenigsegg artık geleneksel yan aynalar kullanıyor. Bunun nedeni, kameraların henüz tüm pazarlarda yasal olmaması, özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde.

Gemera'ya ek olarak, otomobil severlere Ghost Paketi adında bir seçenek sunuluyor. Bu paket, daha gelişmiş aerodinamik unsurların yanı sıra, arka kanat ve ayarlamalarını da içeriyor. Ön kısımda yer alan bazı aerodinamik modifikasyonlar nedeniyle artık motor kaputunun altında depolama alanı bulunmuyor.

Koenigsegg, Gemera'nın üretim sürecini desteklemek amacıyla fabrikasını genişletiyor. Yeni bir montaj alanı, müşteri salonu, deneyim merkezi, ofisler, etkinlik alanı, showroom, perakende alanları ve ek depolama alanları ekleniyor. Ayrıca, şirket fabrika alanında bir test pisti de inşa ediyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
gemera, için, koenigsegg, motor, seçeneği, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hero Motor, Asya’da XPulse 200T 4V’yi Piyasaya Sürüyor KoJiRo Motorsiklet & Modifiye 0 30 Nisan 2023 08:48
Kingston, DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2 Serisine Type-A Bağlantı Seçeneği Ekledi KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 20 Temmuz 2022 20:47
WhatsApp Masaüstü Uygulamasına Şikayet Et Seçeneği Geliyor KoJiRo Whatsapp 0 12 Temmuz 2022 10:35
F1 takımlarına motor dayanıklılığını artırmak için daha fazla alan tanındı KoJiRo Formula 1 0 30 Haziran 2022 08:04
Mercedes, 2026 F1 motor kurallarının gecikmemesini istiyor KoJiRo Formula 1 0 28 Haziran 2022 20:25




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net