TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Otomobil & Modifiye Tuning (https://www.trendforum.net/otomobil-modifiye-tuning/)
-   -   Hyundai i30N, ikinci kez makyajlanıyor olabilir (https://www.trendforum.net/otomobil-modifiye-tuning/29320-hyundai-i30n-ikinci-kez-makyajlaniyor-olabilir.html)

DeepSilence 16 Temmuz 2023 18:31

Hyundai i30N, ikinci kez makyajlanıyor olabilir
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Otomotiv sektöründeki en kısa model ömrüne sahip olan modellere sahip olan Hyundai, şaşırtıcı bir şekilde i30 N modeli için ikinci bir makyaj operasyonu üzerinde çalışıyor. Güney Koreli marka, genellikle otomobillerinin makyajlı versiyonlarını piyasaya sürdüğünde önemli değişiklikler yapar, ancak bu sefer durum farklı görünüyor.

Casuslar, Nürburgring civarında kamuflajlı bir prototipin test edildiğini fark etti ve aracın 2020'de piyasaya sürülen güncellenmiş versiyona kıyasla daha küçük değişikliklerle geldiğini gözlemledi.

Kamuflaj eğer bizi yanıltmıyorsa, test aracının önceki makyaj operasyonuyla birlikte piyasaya sürülen yenilenmiş farlara ve arka farlara sahip olduğu görülüyor. Ön tarafta, tamponun dikey hava girişlerine yer vermek üzere yeniden tasarlandığı fark ediliyor. Ön ızgaranın petek deseninde de hafif bir farklılık olduğu gözlemleniyor, ancak büyük bir değişiklik olmadığı söylenebilir. Alt hava girişini çevreleyen bölgede ise hafif revizeler yapılmış gibi görünüyor.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 14:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.