Forum Logo




Hyundai i30N, ikinci kez makyajlanıyor olabilir


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Temmuz 2023, 18:31   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Hyundai i30N, ikinci kez makyajlanıyor olabilir




Hyundai i30N, ikinci kez makyajlanıyor olabilir
Www.TrendForum.Net



Otomotiv sektöründeki en kısa model ömrüne sahip olan modellere sahip olan Hyundai, şaşırtıcı bir şekilde i30 N modeli için ikinci bir makyaj operasyonu üzerinde çalışıyor. Güney Koreli marka, genellikle otomobillerinin makyajlı versiyonlarını piyasaya sürdüğünde önemli değişiklikler yapar, ancak bu sefer durum farklı görünüyor.

Casuslar, Nürburgring civarında kamuflajlı bir prototipin test edildiğini fark etti ve aracın 2020'de piyasaya sürülen güncellenmiş versiyona kıyasla daha küçük değişikliklerle geldiğini gözlemledi.

Kamuflaj eğer bizi yanıltmıyorsa, test aracının önceki makyaj operasyonuyla birlikte piyasaya sürülen yenilenmiş farlara ve arka farlara sahip olduğu görülüyor. Ön tarafta, tamponun dikey hava girişlerine yer vermek üzere yeniden tasarlandığı fark ediliyor. Ön ızgaranın petek deseninde de hafif bir farklılık olduğu gözlemleniyor, ancak büyük bir değişiklik olmadığı söylenebilir. Alt hava girişini çevreleyen bölgede ise hafif revizeler yapılmış gibi görünüyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
hyundai, i30n, ikinci, kez, makyajlanıyor, olabilir


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hyundai Ioniq 5 N resmen tanıtıldı! DeepSilence Otomobil & Modifiye Tuning 0 16 Temmuz 2023 18:29
Hyundai Ioniq 5 N resmen tanıtıldı! DeepSilence Otomobil & Modifiye Tuning 0 14 Temmuz 2023 00:10
Hyundai, elektrikli araçlara 18 milyar dolar yatırım yapacak KoJiRo Otomobil & Modifiye Tuning 0 16 Nisan 2023 16:25
Hyundai, elektrikli otomobil pazarında ilk 3'te olmayı hedefliyor DeepSilence Otomobil & Modifiye Tuning 0 12 Nisan 2023 08:57
Hyundai Hhg604 Sıcak Hava Tabancası DeepSilence Hobi ve Uğraşlar 0 29 Kasım 2022 11:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net