Forum Logo




322 beygirlik elektrikli GTI! İşte Volkswagen ID.3 GTX


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Mart 2024, 13:46   #1
Çevrimdışı
322 beygirlik elektrikli GTI! İşte Volkswagen ID.3 GTX




322 beygirlik elektrikli GTI! İşte Volkswagen ID.3 GTX
Www.TrendForum.Net

İlk elektrikli hot hatch modeli sonunda geldi! İşte 322 Hp güç üreten Volkswagen ID.3 GTX özellikleri ve fiyatı...



Elektrikli otomobil dünyasına hızlı bir giriş yapsa da bir süre stabil konumda devam eden Volkswagen yeni bir model daha tanıttı. Geçtiğimiz günlerde yenilenen Passat’ı tanıtan marka hemen arkasından 322 Hp güç üreten bir canavarı kullanıcılara sundu. Markanın ilk elektrikli hot hatch modeli Volkswagen ID.3 GTX özellikleri haberimizde…

İşte Volkswagen ID.3 GTX özellikleri ve fiyatı!

Elektrikli otomobilleri ile ön plana çıkmaya çalışan Volkswagen en sonunda hot hatch segmentine de adım attı. Golf R, Golf GTI, Polo GTI ile gönüllerde taht kuran marka bu birlikteliği elektrikli otomobil dünyasına da taşımak istiyor. Bununla birlikte 322 Hp güç üreten Volkswagen ID.3 GTX’de meydana çıkmış oldu.



Aslında otomobil geçtiğimiz günlerde tanıtılan Cupra Born VZ ile oldukça benzer. Aynı platformu kullanan otomobilin normal versiyonu (ID.3 GTX baz versiyonu) arka aksta 282 Hp güç üretiyor. Ancak otomobilin performans modeline yapacağınız eklemeler ile birlikte bu değer 322 Hp civarlarına çıkıyor.



Arkadan çekişli olan Volkswagen ID.3 GTX 0’dan 100’e (0-62 mph) 5,6 saniyede çıkıyor. Bu değer 322 Hp’lik güçlendirilmiş versiyon için geçerli. Baz ID.3 GTX 0’dan 100’e 6 saniyede çıkıyor. Araç 175 kilowatt’ta DC şarjı destekliyor ve böylece pil 26 dakika içinde yüzde 10 seviyesinden yüzde 80 seviyesine ulaşabiliyor. Tam şarj ile 373 mil (600 kilometre) menzil sunmakta.



Aracın iç ve dış tasarımına baktığımızdaysa bizleri klasikleşen elektrikli Volkswagen tasarımının karşıladığını söylemeliyiz. Yumurta şeklindeki ön görünüş, çizgi şeklinde logoya ulaşan gündüz farları oldukça şık. Arka tarafta ise Golf’e büyük oranda benzeyen bir tasarım yer almakta. Aracın tavan ve bagaj kapağı rengi ise siyah olarak geliyor.

Yeni GTI olmaya aday olan modelin fiyatı henüz bilinmiyor. Bununla birlikte otomobilin Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı da merak konusu. Peki siz Volkswagen ID.3 GTX özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi unutmayın…

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
322, beygirlik, elektrikli, gti, gtx, id3, volkswagen, İşte


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yeni elektrikli Cupra Born VZ tanıtıldı: İşte özellikleri KoJiRo Otomobil & Modifiye Tuning 0 23 Şubat 2024 13:16
ÖTV düzenlemesi sonrası fiyatlar 500 bin TL düştü! İşte vergi avantajı olan elektrikli otomobiller Beatrice Ekonomi Dünyası 0 21 Kasım 2023 18:21
"Elektrikli Passat" Volkswagen ID.7'nin tasarımı ortaya çıktı KoJiRo Otomobil & Modifiye Tuning 0 16 Nisan 2023 16:43
Volkswagen, 286 beygirlik yeni elektrik motorunu tanıttı KoJiRo Otomobil & Modifiye Tuning 0 16 Nisan 2023 16:42
Volkswagen Polo 6 Beatrice Otomobil & Modifiye Tuning 0 03 Şubat 2023 17:21




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net