Forum Logo




Volvo, C40 Recharge'ı işte böyle tanıttı!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Kasım 2022, 15:36   #1
Çevrimiçi
Volvo, C40 Recharge'ı işte böyle tanıttı!




Volvo, C40 Recharge'ı işte böyle tanıttı!
Www.TrendForum.Net

Volvo, C40 Recharge'ı işte böyle tanıttı!

TrendForum.Net

2030 yılına kadar tamamen elektrikli bir otomobil üreticisi olmayı hedefleyen Volvo, yeni tamamen elektrikli otomobil ailesinin önemli temsilcilerinden biri olacak C40 Recharge’ı resmen tanıttı.
Marka; sürdürülebilir iç tasarımıyla CMA araç platformunda üretilen ve tarihte sadece tamamen elektrikli olarak tasarlanan ilk Volvo modeli olarak kabul edilen yeni ve tamamen elektrikli C40 Recharge’ı özel bir lansmanla karşımıza çıkardı. Yeni Volvo C40 Recharge, özel tasarlanan dijital bir görsel şov eşliğinde Volvo Car Turkey Pazarlama, PR ve Tüketici Deneyimi Direktörü Melike Peksel, Volvo Car Turkey Ticari Operasyonlar Direktörü Sinan İşgüder, Volvo Car Turkey Ürün ve Fiyatlandırma Müdürü Özge Gücükoğlu’nun katıldığı X Media Art Museum’daki lansmanda tanıtıldı.



Volvo; 2025 yılına kadar, küresel satış hacminin yüzde 50'sinin tamamen elektrikli otomobillerden ve geri kalanının ise hibrit modellerden oluşmasını; 2030 yılında ise satılan tüm otomobillerin tamamen elektrikli olmasını hedeflediğinden mütevellit C40 Recharge büyük bir önem taşıyor.
Volvo Car Turkey Pazarlama, PR ve Tüketici Deneyimi Direktörü Melike Peksel, “Yeni ve tamamen elektrikli C40 Recharge sadece teknik özellikleriyle değil aynı zamanda tasarımıyla da geleceğe bakış açımızın önemli bir parçası. 2040 yılına kadar tamamen döngüsel bir iş modeline geçmeyi planlayan bir otomobil şirketi olarak 2025 yılına kadar yeni Volvo otomobillerindeki malzemenin yüzde 25'inin geri dönüştürülmüş ve bio-tabanlı içerikten oluşmasını hedefliyoruz. C40 iç tasarımında, Nordico kullanılarak üretilen ve başka hiçbir deri döşeme seçeneği ile sunulmayan ilk otomobilimiz” ifadelerini kullandı.
C40'ın en önemli noktalarından biri de içerisinde hiç deri materyal kullanılmaması ki kendisi bu değeri taşıyan ilk Volvo modeli olarak kayıtlara geçti. Marka, kullanıcılarına deri iç mekân seçeneklerindense biyolojik bazlı ve geri dönüştürülmüş kaynaklardan üretilen, yüksek kaliteli sürdürülebilir malzeme alternatiflerini sunuyor. Bu minvalde Volvo Cars tarafından üretilen yeni bir iç malzeme olan "Nordico" da bu konunun en büyük örneği olarak karşımıza çıkıyor.

Nordico için ekstra bir parantez açmak isteriz. Zira kendisinin içeriği; pet şişeler gibi geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılan tekstiller, İsveç ve Finlandiya'daki sürdürülebilir ormanlardan elde edilen biyolojik nitelikli malzemeler ve içecek endüstrisinden geri dönüştürülmüş mantarlardan oluşuyor. Volvo Cars’ın ilk kez Nordico ile üretilen ve başka hiçbir deri döşeme seçeneği ile sunulmayan otomobilinin de yine C40 olduğunun altını çizmek isteriz.


Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
böyle, c40, işte, rechargeı, tanıttı, volvo


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yok böyle ayakkabı fotoğrafı Beatrice Komedi ve Mizah 5 31 Ekim 2022 13:46
Böyle Buyurdu Zerdüşt Beatrice Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 29 Eylül 2022 08:03
Bu'günde Böyle Olsun Er Şaban Kendi Çektiğiniz Fotoğraflar 3 14 Eylül 2022 23:29
Benimle konuşup napıcaksın sitede takıl işte Er Şaban Trend Sözlük 10 28 Ağustos 2022 21:20
10 yılın ardından işte yeni takımı... KoJiRo Beşiktaş 0 04 Haziran 2022 17:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net