Forum Logo




Hunt the Night

Oyunlarla ilgili aklınıza gelebilecek bütün paylaşımlar, haberler, yenilikler ve bilgiler burada


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Mart 2023, 14:04   #1
Çevrimiçi
Hunt the Night




Hunt the Night
Www.TrendForum.Net

Hızlı, yetenekli bir oynanışı karanlık fantazi ve irfanla birleştiren retro tarzı bir aksiyon-macera oyununa dalın. "The Stalkers"ın erdemli bir üyesi olan Vesper olarak oynayın ve Medhram'ın harabeler ve dehşetle dolu uçsuz bucaksız dünyasını keşfedin.




Hunt the Night, hızlı, yetenekli oynanışı karanlık fantazi irfanıyla birleştiren, retro tarzı bir aksiyon-macera oyunudur. "The Stalkers"ın erdemli bir üyesi olan Vesper olarak oynayın ve harabeler ve dehşetle dolu geniş Medhram dünyasını keşfedin. Korkunç düşmanlarla dolu zindanlardan geçin, zorlu patronlarla savaşın ve Geceyi geri almak için silah cephaneliğinizi ve karanlık güçlerinizi kullanın.



İnsanlığın 9. Çağıdır. Günün döngüsü insanlar tarafından, gece ise korkunç yaratıklar tarafından yönetilir. Tüm çabalarına rağmen, Gece'nin her gelişiyle insanlık yok olmaktadır.

Kendilerine "Stalkers" adını veren bir grup insan, karanlığın gücünü kendi çıkarlarına nasıl kullanacaklarını keşfettiler ve Gece ile savaştılar. Ancak bu yeterli olmadı ve her yeni şafakla birlikte insanlık, karanlığın yok oluşun da geldiğini bilerek yeniden ayağa kalktı.

İnsanlık, sonsuz bir günde döngüyü durdurmalarına izin veren bir eser olan 'Gece Mührü'nü buldu. The Stalkers'ın ödemeye razı olduğu bir kan yemini karşılığında, güneş yüzlerce nesil boyunca hüküm sürdü ve ilk kez umut bir ışık feneri oldu. Yine de kader durdurulamaz oldu ve nihai bedeli ödediler.

Şimdi, Gece her bir ışık parıltısını yutmaya başlarken, bir Stalker olan ve hainin kızı olan Vesper, insanlığın son közlerini kurtarmaya çalışırken ölmekte olan bir diyara seyahat edecek. Gölgeler hem dünyada hem de zihninde uzadıkça, kadere karşı bir yarışta avlanır.



Kombolarınızı serbest bırakırken düşmanların arasından geçin, silahlarınızı kullanın veya karanlık güçlerinizle onları yok edin. Yakın dövüş ve menzilli saldırı arasında hızlı bir şekilde geçiş yapabilirsiniz: kılıcınızla düşmanları biçmek ve ardından menzilli silahlarınızı kullanmak için atılarak düşman saldırılarından kaçınabilirsiniz.



Yoğun bölüm sonu canavarı savaşlarında insanlığı defalarca yok eden Kadim Gece korkularıyla savaşırken en büyük mücadeleye göğüs ger. Zayıf noktalarını, saldırı düzenlerini öğrenin ve savaş daha zorlu ve aşırı hale geldikçe farklı savaş aşamalarında hayatta kalın.



Yalnızca tercih ettiğiniz oyuna değil, aynı zamanda belirli patronlara da uyum sağlayacak kendi yapınızı oluşturun. Cephaneliğinizin yükseltmelerini özelleştirin ve oyununuza en uygun ekipmanı kullanın: Kritik Hasar, Can Çalma, Zehir, Yakın Dövüş, Ateş Gücü ve daha fazlası. İstatistiklerinizi artırmak ve Gece ile yüzleşmeye hazırlanmak için Sanguine şişeleri, Karga Tüyleri, Ay Taşları ve Noctilium toplayın.

Aksiyon-macera ve karanlık fantezi ilminin bir kombinasyonunda Medhram'ı keşfedin. Tuzaklar, düşmanlar, bulmacalar ve zorluklarla dolu devasa zindanlarda hayatta kalın. Antik katedraller ve bilgi kitaplıklarından kayıp krallıklara ve harap olmuş yüzen şehirlere kadar her türlü yeri keşfedin.



13 Nisan Steam Üzerinden çıkış yapacaktır.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
hunt, night


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Night Shift: Bazilikanın Karanlığı Roronoa Zoro Kültür & Sanat & Tarih 0 22 Aralık 2022 11:42
Night Club - "Die in the Disco" (Official Animated Video) Roronoa Zoro Müzik ve Video Dünyası 0 13 Mayıs 2022 19:32




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net