Forum Logo




PlayStation 5 Slim Geliyor! İşte Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Oyunlarla ilgili aklınıza gelebilecek bütün paylaşımlar, haberler, yenilikler ve bilgiler burada


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Temmuz 2023, 14:50   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
PlayStation 5 Slim Geliyor! İşte Çıkış Tarihi ve Fiyatı




PlayStation 5 Slim Geliyor! İşte Çıkış Tarihi ve Fiyatı
Www.TrendForum.Net

Microsoft'un Federal Ticaret Komisyonu ile olan hukuk savaşındaki yeni bir gelişme, PlayStation 5'in tamamen yeni bir sürümünü ortaya çıkardı.

PlayStation 5 Slim, resmi belgelerle ortaya çıktı. Microsoft, Federal Ticaret Komisyonu (FTC) ile davasını sürdürürken, daha önce bilinmeyen yeni bilgiler giderek daha fazla ön plana çıkmaya başladı. Son belgeyle, Sony’nin daha ince bir PS5 konsolu yaptığını öğrendik. Daha da ilginç olanı, Microsoft’un bu konsolun fiyatını, modelini ve çıkış tarihini de sızdırması oldu.

Microsoft’un Sony’yi yatıştırma girişimleri şu ana kadar oldukça başarısız oldu ve Xbox da şimdi FTC’nin anlaşmanın ihtiyati tedbir talebi yoluyla Activision Blizzard’ı satın alması lehinde yasal olarak tartışmaya zorlandı. Çok sayıda hükümet Microsoft’un oyun devini satın almasına şimdiden yeşil ışık yakmış olsa da, Amerika Birleşik Devletleri’nin kendi piyasaya düzenleyici kurumu anlaşmayı onaylamayı reddetti ve bunun yerine mahkemede sonuçlanan bir antitröst argümanı kurmayı seçti.

PlayStation 5 Slim Fiyatı Ortaya Çıktı


Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Microsoft gelişen duruma pek sıcak bakmadı ve şirket yasal argümanının bir parçası olarak Xbox, PlayStation ve Sony hakkında çok sayıda önemli bilgiyi sızdırdı. Sony’nin 2023’te piyasaya sürülmeye hazır bir PS5 Slim‘e sahip olduğuna dair en son iddia, bu sızıntıların şimdiye kadarki en dikkate değerlerinden biri oldu.



PlayStation 5 Slim fiyatının 399 Dolar olacağı da belgelerle ortaya çıktı. Eğer bu indirimli fiyat doğruysa, Sony çok agresif bir fiyat politikası izleyecek. Özetle, PS5 hem incelecek hem de disksiz sürüm ile eşdeğer bir fiyattan satılacak. Bu durumun PlayStation satışlarını bir hayli arttırması muhtemel. Bakalım, FTC ve Microsoft arasında süregelen bu davadan daha ne gibi bilgiler öğreneceğiz?

Örneğin, tüm durumdan ortaya çıkan en ilginç sızıntılardan biri, DayZ 2‘nin şu anda geliştirme aşamasında olduğuydu. Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın almasına izin verilip verilmemesine bakılmaksızın, FTC ile olan yasal savaş zaten çok sayıda sızıntıya ve başka türlü erişilemez bilgilere neden oldu ve bu da onu genel olarak oyun endüstrisi için çok büyük bir bilgi kaynağı haline geldi.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 05 Temmuz 2023, 15:04   #2
Çevrimiçi
Yanıt: PlayStation 5 Slim Geliyor! İşte Çıkış Tarihi ve Fiyatı




iyi ki askerde bi şanlıurfalı kankam vardı şoförüm mahmudummmmmmm aslanım kaçakmal powerrr boyssssssssssssssssss
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
Çıkış, fiyatı, geliyor, playstation, slim, tarihi, İşte


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Assassin's Creed Mirage'ın çıkış tarihi açıklandı: İşte oynanış fragmanı DeepSilence Oyun Haberleri 1 02 Temmuz 2023 02:37
Ryzen 7000X3D İşlemcilerin Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 04 Şubat 2023 14:56
Reklamlı Netflix aboneliğinin fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu Beatrice Netflix 1 17 Ekim 2022 23:22
GTX 1630 Fiyatı ve Çıkış Tarihi Sızdırıldı KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 26 Haziran 2022 13:13
Resident Evil 4 Remake Duyuruldu! İşte Çıkış Tarihi ve Fragmanı KoJiRo Oyun Haberleri 0 03 Haziran 2022 22:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net