Forum Logo




Samsung CES 2024’te Gaming Hub kontrolcüsünü ve partnerlik programını tanıttı!

Oyunlarla ilgili aklınıza gelebilecek bütün paylaşımlar, haberler, yenilikler ve bilgiler burada


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Ocak 2024, 12:23   #1
Çevrimdışı
Samsung CES 2024’te Gaming Hub kontrolcüsünü ve partnerlik programını tanıttı!




Samsung CES 2024’te Gaming Hub kontrolcüsünü ve partnerlik programını tanıttı!
Www.TrendForum.Net

Samsung, CES 2024'te oyun hizmeti Gaming Hub için yeni kontrolcüsünü ve Designed for Samsung Gaming Hub partnerlik programını tanıttı.



Consumer Electronics Show (Tüketici Elektroniği Fuarı) ya da kısa adıyla CES bu yıl da en yeni ürünlere ve teknolojilere ev sahipliği yapıyor. Samsung, dünyaca ünlü firmaların yeni ürünlerini ve teknolojilerini vitrine çıkardığı fuarda Gaming Hub kontrolcüsünü ve partnerlik programını tanıttı.

Samsung, Gaming Hub kontrolcüsünü ve partnerlik programını tanıttı

Samsung, CES 2024′te bulut tabanlı oyun hizmeti Gaming Hub için yeni kontrolcüsünü tanıttı. Markanın Performance Designed Products (PDP) adlı oyun aksesuarı sağlayıcısıyla yaptığı iş birliğiyle ürettiği kontrolcüye Replay Midnight Blue adının verildiğini belirtelim.



İlgili kontrolcüye bakıldığında dikkatleri çeken ilk detayın ”Designed for Samsung Gaming Hub” logosu olduğunu söyleyebiliriz. Bu, Güney Koreli markanın partner programı konumunda. Dahası, bu ortaklıklarla üretilen ürünlerin Samsung cihazlarda uyumluluk, kalite, performans, emniyet ve güvenlik açısından test edildiğini ve kullanıcılara en iyi deneyimi sunacağını garanti ediyor.

Samsung ve PDP ortaklığıyla üretilen Replay Midnight Blue kontrolcüsü de bu program adı altında çıkış yapan ürünlerden birisi. Tasarım açısından Xbox kumandalarına benzerlik gösteren kablosuz kontrolcü şarj başına 40 saate kadar kesintisiz oynama süresi sunuyor. Bunun yanı sıra düşük gecikmeli Bluetooth bağlantısı ve direkt olarak Gaming Hub’a erişim sağlayan yerleşik bir düğme gibi özelliklere de sahip. An itibariyle üretim ortağı PDP ve Amazon gibi platformlarda ön siparişe açılan cihazın fiyatı ise 49.99 dolar.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2024’te, ces, gaming, hub, kontrolcüsünü, partnerlik, programını, samsung, tanıttı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
LG, 2024 Serisi QNED TV Modellerini Tanıttı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 05 Ocak 2024 20:13
Samsung, CES 2024 İnovasyon Ödüllerinde Birden Fazla Ödül Kazandı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 18 Aralık 2023 21:23
Samsung, Dizüstü Bilgisayarlar için 240Hz OLED Ekranını Tanıttı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 09 Haziran 2022 12:43
Samsung, Bespoke Home 2022 Etkinliğinde Üst Düzey Teknolojilerini Tanıttı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 09 Haziran 2022 12:29
Samsung, muhtemelen Galaxy S23'te kullanacağı kamerasının gücünü kedilerle tanıttı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 26 Mayıs 2022 20:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net