Forum Logo




32 TL’lik Hayatta Kalma Oyunu ‘V Rising’, Çıktı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mayıs 2022, 17:44   #1
Çevrimiçi
32 TL’lik Hayatta Kalma Oyunu ‘V Rising’, Çıktı




32 TL’lik Hayatta Kalma Oyunu ‘V Rising’, Çıktı
Www.TrendForum.Net

Battlerite’ın geliştiricisi Stunlock Studios tarafından piyasaya sürülen ‘V Rising’, henüz erken erişimde bile Steam’da rekor kullanıcıya ulaştı.

Hayatta kalma oyunlarının ne kadar popüler olduğunu bilmeyen yoktur. Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı oyunlar arasında; Valheim, Frostpunk, The Forest ve daha birçok oyun bulunuyor. Hiç şüphesiz bu oyunlar kullanıcılar tarafından da ilgiyle karşılanıyor.

Ancak kısa süre önce erken erişime açılan bir oyun, Steam’da oyuncu sayısını beklenenden erken bir sürede alt üst etmeyi başardı. Geliştirici ve yayımcılığını Stunlock Studios'un üstlendiği ‘V Rising’, henüz üç günlük sürede 500 bin kullanıcıya ulaştı. Hatta son zamanlarda oyunun, Steam’da etkin eş zamanlı oyuncu sayısının da 100 binlerde olduğu bildirildi. Peki nedir bu V Rising ve nasıl bu kadar kısa sürede popüler oldu?

V Rising, 500 bin kullanıcıya ulaştı



Hayatta kalma vampir oyunu V Rising, Battlerite oyunundan hatırlayacağınız bağımsız stüdyo Stunlock Studios tarafından geliştirildi. Pek çok oyunu bulunan şirketin, daha önce popüler PUBG oyunun geliştiricisi Tencent’e büyük miktarda hisse sattığının da altını çizelim.

Stunlock Studios’un 17 Mayıs tarihinde piyasaya sürdüğü vampir oyunu, Steam’da 500 bin kullanıcıya kısa sürede ulaştı. Hayatta kalma oyunu V Rising, içerisinde aksiyon dolu sahneleri barındırıyor. Steam’da ‘Çok Olumlu’ yorum alan oyunun hikayesi ise, kavurucu sıcaktan kaçarken yaşanan maceralı olayları ele alıyor. Şu anda Steam’da satışa sunulan oyunun fiyatı ise 32 TL.

Kaynak : Webtekno
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çıktı, hayatta, kalma, oyunu, rising’, tl’lik


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bu hayatta ne ile sınandığınızı düşünüyorsunuz? Never Give Up Kafamıza Göre 8 09 Aralık 2023 12:12
Celeste adlı oyunu oynadınız mı ? DeepSilence Trend Anketler 5 09 Kasım 2023 08:03
Anneler Günü Hikayesi - Anneler Günü Nasıl Ortaya Çıktı? mamihlapinatapai Milli Manevi Özel Günler 2 29 Nisan 2023 19:45
Goalunited Menajerlik Oyunu - Mobil Kullanicilar İcin Aktif Bahtiyar Oyun Dünyası 0 16 Aralık 2022 10:32
Bu hayatta hangi konularda kendini başarısız buluyorsun? Never Give Up Kafamıza Göre 4 14 Ağustos 2022 10:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net