Forum Logo




BioShock: The Collection Ücretsiz Oldu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Mayıs 2022, 09:15   #1
Çevrimdışı
BioShock: The Collection Ücretsiz Oldu




BioShock: The Collection Ücretsiz Oldu
Www.TrendForum.Net



Epic Games Store’un Mega İndirim dönemi devam ederken Borderlands 3 sonrasında oyunculara şimdi de 99 TL değerindeki BioShock: The Collection oyunu ücretsiz olarak sunuluyor. BioShock: The Collection, ödüllü oyunların yanı sıra şimdiye kadarki tüm indirilebilir içerikleri barındırıyor.

Hikaye açısından zengin oyunlar, oyuncuları imkansız ortamlarda aksiyon dolu maceralar ve komplolar için sualtı şehri Rapture ve uçan Columbia şehrine götürüyor.

Pakete dahil edilen BioShock ve BioShock 2, geliştirilmiş görseller ve Yönetmenin Yorumu ile 2016’nın yeniden düzenlenmiş sürümleri. BioShock Infinite, serinin 2013’te piyasaya sürülen en yeni oyunu ve remaster değil. Minerva’s Den ve BioShock Infinite Season Pass (Burial at Sea bölümlerini içerir) de koleksiyona dahil.

Epic Games Store sayfasında oyunların açıklamaları ise şu şekilde:

BioShock Remastered: Bir zamanlar toplumun en büyük zihinleri için bir sığınak olan ancak bir adamın kibri yüzünden distopik bir kâbusa dönüşen denizaltı şehri Rapture’u keşfet.

BioShock 2 Remastered: Rapture’u, kayıp Little Sister’ını bulmak için ölümle yaşam arasında bir göreve çıkan korkutucu bir Big Daddy prototipi olan Subject Delta’nın gözlerinden gör.

BioShock Infinite: The Complete Edition: Belalı insanlara borçlanan özel dedektif Booker DeWitt, başarması imkânsız bir görevi üstlenmek zorunda kalır; bulutların üzerinde uçan bir şehre seyahat etmek ve Elizabeth adında bir kadını kurtarmak.

BioShock: The Collection Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 Service Pack 1 64-bit
İşlemci: Intel E6750 Core 2 Duo 2.66 GHz / AMD Athlon X2 2.7 GHZ
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: 2GB AMD Radeon HD 7770 / 2GB NVIDIA GeForce GTX 670
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 25 GB kullanılabilir alan





Oyunu 2 Haziran tarihine kadar arşivinize katabilirsiniz. Sonrasında ise yine başarılı bir oyunun ücretsiz verilmesini bekliyoruz.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bioshock, collection, oldu, Ücretsiz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
GitHub Kodlama Yardımcısına Güncelleme Geliyor: Kod Yazmanın Kolay ve Ücretsiz Hali! KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 26 Mayıs 2022 04:56
MEBin Yüzlerce Okula Ücretsiz Dağıtacağı 3 Boyutlu Yazıcı:Karşınızda Creality CR-200B KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 24 Mayıs 2022 19:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net