Forum Logo




PC Oyuncularına Kötü Haber: GTA 6 İlk Etapta PS5 ve Xbox Series X/S’e Çıkacak


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Aralık 2023, 17:27   #1
Çevrimiçi
PC Oyuncularına Kötü Haber: GTA 6 İlk Etapta PS5 ve Xbox Series X/S’e Çıkacak




PC Oyuncularına Kötü Haber: GTA 6 İlk Etapta PS5 ve Xbox Series X/S’e Çıkacak
Www.TrendForum.Net



GTA 6’nın ilk fragmanı geçtiğimiz gece saat 02:15 sularında yayınlandı. 5 Aralık saat 17:00’de yayınlanması beklenen fragman, Rockstar Games tarafından yayınlanmadan önce sosyal medyaya sızdırıldı. Rockstar da ani bir kararla fragmanı erken yayına aldı.

Şirketin ilk fragman duyurusuyla birlikte çıkış tarihi ve platformlar hakkında bilgi almayı bekliyorduk. Ancak fragmanda sadece çıkış tarihi bilgisine yer verilmişti. Hatta net bir tarih yerine sadece 2025 denilerek yıl bilgisi verilmesiyle yetinildi.

Fragmanı bilgi olarak sade tutan Rockstar Games, fragmandan birkaç saat sonra bir basın bülteni yayınladı. Yayınlanan basın bülteninde “Grand Theft Auto VI, 2025 yılında PlayStation 5 ve Xbox Series X/S oyun konsollarına geliyor” şeklinde bir açıklama yapan şirket, beklenen bilgiyi de oyunseverlere vermiş oldu.

Hatırlarsanız Rockstar Games geçtiğimiz aylarda FiveM’in sahibi Cfx.re’yi satın almıştı. Bu satın alım sonrası şirketin resmi bir RP sunucu desteği sunması ya da benzer bir sistemi getirmesi bekleniyordu. Tabii ki bu modların gözde platformu da PC. Bu sebeple oyunun GTA 4 ve 5’te olduğu gibi PC’ye geç çıkması yerine doğrudan konsollarla birlikte çıkması bekleniyordu. Ancak ne yazık ki PC oyuncuları bir müddet daha beklemek zorunda kalacak.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çıkacak, etapta, gta, haber, kötü, oyuncularına, ps5, series, x or s’e, xbox, İlk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Önce iyi haber mi, kötü haber mi? DeepSilence Trend Anketler 8 19 Mart 2024 21:47
Xbox Series S 1TB versiyonu geliyor DeepSilence Oyun Dünyası 1 29 Haziran 2023 01:27
Xbox Series konsolları için geliştirilen depolama kartlarında indirime giriliyor DeepSilence Oyun Dünyası 1 10 Mayıs 2023 13:48
Weird West: Definitive Edition Trailer | Now Available on Xbox Series X|S DeepSilence Oyun Dünyası 0 08 Mayıs 2023 20:43
Yeni Xbox ne zaman çıkacak? DeepSilence Oyun Haberleri 0 25 Kasım 2022 10:16




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net