Forum Logo




Nintendo Switch 2 tanıtım tarihi ve fiyatı ortaya çıktı!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Ocak 2024, 21:03   #1
Çevrimdışı
Nintendo Switch 2 tanıtım tarihi ve fiyatı ortaya çıktı!




Nintendo Switch 2 tanıtım tarihi ve fiyatı ortaya çıktı!
Www.TrendForum.Net

Sektörde sızıntılarıyla bilinen GamesIndustry.biz Nintendo Switch 2 tanıtım tarihi ve fiyat etiketi gibi detayları paylaştı.




Nintendo Switch, 2017 yılında kaderine terk edilen el konsolu pazarına adeta bir can suyu olarak satışa çıktı. Cihaz öylesine beğenildi ki dünya genelinde 129 milyondan fazla satışıyla tarihin en çok satan konsollarından biri olmayı başardı. Tabii böylesine başarılı bir konsolun devam modeli de fazlasıyla merak ediliyor. Son raporlar Nintendo Switch 2 tanıtım tarihi ve fiyat etiketini gözler önüne seriyor.

Nintendo Switch 2 özellikleri, tanıtım tarihi ve fiyatı

Sektörde sızıntılarıyla bilinen GamesIndustry.biz tarafından paylaşılan son rapora göre Nintendo Switch 2 bu yıl içinde satışa çıkacak. Son raporlar spesifik bir tanıtım tarihi vermese de önceki sızıntıları göz önüne alarak 24 Eylül 2024‘ün bu iş için fazlasıyla uygun olduğunu söyleyebiliriz.




Konsolun fiziksel ve dijital olmak üzere iki versiyonla satışa çıkması bekleniyor. Burada dijital sürümün 400, standart modelinse 449 dolarlık fiyatlardan satılacağı söyleniyor.

Yaklaşan Nintendo Switch 2’nin işlemcisi hakkında yeni detaylar geçtiğimiz haftalarda ortaya çıktı. Buna göre cihaz 2x Cortex-A4, 2x Cortex-A720 ve 4x Cortex-A520 çekirdeklerine ev sahipliği yapan MediaTek bir işlemciden güç alacak.

Nintendo, Switch 2 konsolunda da bir önceki modele benzer bir yol izleyecek. Zira son raporlar modelin kullanıcıların OLED beklentilerin aksine LCD panelle geleceğini iddia ediyor. Eğer iddialar doğruysa ürün çıkış yaptıktan birkaç yıl sonra OLED sürümünü görmemiz kuvvetle muhtemel.

Burada çok önemli bir detayın olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Zira söylentilere göre Nintendo, yaklaşan konsolun bir de Pro sürümü üzerinde uzun süre çalıştı. Ancak geliştirme sürecinde meydana gelen çeşitli aksaklıklar sonucunda bu modeli rafa kaldırdı. Yani maalesef, oyuncular konsolun Pro versiyonunu deneyimleme imkanı bulamayacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 05 Ocak 2024, 21:59   #2
Çevrimdışı
Trend Üye
Yanıt: Nintendo Switch 2 tanıtım tarihi ve fiyatı ortaya çıktı!




mobil telefon oyun ağını kırmak çok zor
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çıktı, fiyatı, nintendo, ortaya, switch, tanıtım, tarihi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Nintendo Switch 2023 Yıl İncelemesi Yayınlandı KoJiRo Oyun Dünyası 0 16 Aralık 2023 19:34
Redmi 12'nin lansman tarihi ve fiyatı ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 28 Mayıs 2023 16:19
Realme Narzo N55 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 09 Nisan 2023 01:11
Xiaomi 12 Ultra Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Haziran 2022 21:20
Nintendo Switch System Update 14.1.2 Yayınlandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 14 Haziran 2022 21:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net