TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Oyun Haberleri (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/)
-   -   Prince of Persia: The Lost Crown Demo Çıktı (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/36761-prince-persia-lost-crown-demo-cikti.html)

KoJiRo 12 Ocak 2024 14:24

Prince of Persia: The Lost Crown Demo Çıktı
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Ubisoft tarafından Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve Windows PC platformları için ücretsiz Prince of Persia: The Lost Crown demo sürümünü yayınladığını duyurdu. Oyunu PC için Epic Games Store ve Ubisoft Store aracılığıyla hemen indirip deneyimlemeniz mümkün.

Ubisoft, bunun oyunculara Prince of Persia: The Lost Crown‘da kendilerini bekleyen destansı yolculuğa ilk bakışı sunmak için tasarlanmış özel bir demo olduğunu söyledi. Demo, anlatıyı bozmadan temel oyun özelliklerini sergilemek için zaman güçlerinin ve muskaların erken kilitlerinin açıldığı, oyunun özenle seçilmiş bölümlerini içeriyor.

Oyunun demosu için açıklama şu şekilde: “Mitolojik Pers İmparatorluğu’nda geçen bu nefes kesici tecrübede Yeni Zaman Güçlerinizi kullanın ve akrobatik platform becerilerinizi sergileyin!

15 Ocak’ta oyuna erken erişim imkanı ve oyun içi eşyalar edinmenizi sağlayan Deluxe Edition’a geçerek en mükemmel tecrübeyi yaşayın!

Bu demoda oyundan özenle seçilmiş bölümlerin yanı sıra Zaman Güçleri ile tılsımlara daha erken erişim şansı yer almaktadır. Bu sayede hikâyenin sürprizini kaçırmadan ana oynanış özelliklerine göz atabilirsiniz. Bu demodaki içeriklerden bazıları, oyunun son hâlinde farklılık gösterebilir.”

Prince of Persia serisinin bu yeni oyunu 18 Ocak tarihinde piyasaya çıkacak ancak Deluxe Sürüm alanlar oyuna üç gün erken erişim sağlayacak. Tüm Ubisoft oyunlarında olduğu gibi bu oyun da Ubisoft+ aboneliği aracılığıyla oynanabilecek.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 07:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.