Forum Logo




Prince of Persia: The Lost Crown Demo Çıktı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Ocak 2024, 14:24   #1
Çevrimiçi
Prince of Persia: The Lost Crown Demo Çıktı




Prince of Persia: The Lost Crown Demo Çıktı
Www.TrendForum.Net



Ubisoft tarafından Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve Windows PC platformları için ücretsiz Prince of Persia: The Lost Crown demo sürümünü yayınladığını duyurdu. Oyunu PC için Epic Games Store ve Ubisoft Store aracılığıyla hemen indirip deneyimlemeniz mümkün.

Ubisoft, bunun oyunculara Prince of Persia: The Lost Crown‘da kendilerini bekleyen destansı yolculuğa ilk bakışı sunmak için tasarlanmış özel bir demo olduğunu söyledi. Demo, anlatıyı bozmadan temel oyun özelliklerini sergilemek için zaman güçlerinin ve muskaların erken kilitlerinin açıldığı, oyunun özenle seçilmiş bölümlerini içeriyor.

Oyunun demosu için açıklama şu şekilde: “Mitolojik Pers İmparatorluğu’nda geçen bu nefes kesici tecrübede Yeni Zaman Güçlerinizi kullanın ve akrobatik platform becerilerinizi sergileyin!

15 Ocak’ta oyuna erken erişim imkanı ve oyun içi eşyalar edinmenizi sağlayan Deluxe Edition’a geçerek en mükemmel tecrübeyi yaşayın!

Bu demoda oyundan özenle seçilmiş bölümlerin yanı sıra Zaman Güçleri ile tılsımlara daha erken erişim şansı yer almaktadır. Bu sayede hikâyenin sürprizini kaçırmadan ana oynanış özelliklerine göz atabilirsiniz. Bu demodaki içeriklerden bazıları, oyunun son hâlinde farklılık gösterebilir.”

Prince of Persia serisinin bu yeni oyunu 18 Ocak tarihinde piyasaya çıkacak ancak Deluxe Sürüm alanlar oyuna üç gün erken erişim sağlayacak. Tüm Ubisoft oyunlarında olduğu gibi bu oyun da Ubisoft+ aboneliği aracılığıyla oynanabilecek.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
crown, çıktı, demo, lost, persia, prince


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Prince of Persia: The Lost Crown Destekli Intel Arc Sürücüsü Çıktı KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 12 Ocak 2024 14:10
Tekken 8 Demo Tarihi Belli Oldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 13 Aralık 2023 14:10
Prince of Persia: The Lost Crown Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 11 Haziran 2023 17:57
PS5 ve PS4 İçin Street Fighter 6 Demo Yayınlandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 22 Nisan 2023 10:47
Prince of Persia Remake Çıkış Tarihi Yeniden Ertelendi KoJiRo Oyun Haberleri 0 06 Haziran 2022 14:16




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net