Forum Logo




Witcher 3 ekibinden yeni oyun! Dawnwalker


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By KoJiRo

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Ocak 2024, 20:17   #1
Çevrimdışı
Witcher 3 ekibinden yeni oyun! Dawnwalker




Witcher 3 ekibinden yeni oyun! Dawnwalker
Www.TrendForum.Net

Eski Witcher 3 ekibi Danywalker oyunu ile karşımıza çıkıyor. AAA seviyesinde olacak olan RPG oyun bir vampir hikayesi anlatacak gibi.



CD Projekt RED’den ayrılan Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 projesinde de yar alan önemli geliştiriciler kendi oyun stüdyosu ile karşımızda. Polonya merkezli Rebel Wolves Stüdyosu bu anlamda ilk oyunlarını X üzerinden duyurdu. Daha önce Çinli NetEase Games yeni stüdyonun azınlık hisselerin satın aldı ve firmaya önemli bir finansman sağladı.

Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 geliştiricileri duyurdu: Dawnwalker oyunu geliyor

Rebel Wolves, X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda oldukça gizemli bir poster paylaştı. Daha önce firmanın AAA ve RPG türü karanlık fantezi bir oyun geliştirdiği ortaya çıktı. Bu anlamda firma bilgi vermese de Dawnwalker bu tür bir oyun olacağa benziyor.

Oyun firmasının ise paylaşımda bu söylentilere cevap veren, paylaşım da dikkat çekti:

“Genellikle söylentiler hakkında yorum yapmayız.

Ancak dedikodulardan bir şeyler duyduğumuza göre…

Evet, Dawnwalker üzerinde çalışıyoruz!”

Paylaşımda yer alan elinde kılıçla kırmızı bir arka planda yer alan savaşçı figürü dikkat çekiyor. Bu kırmızı arka planın ise dalgalı ve daha çok bir kanı andırdığı tahminler arasında. Yine savaşçı silüetinin üzerinde yer alan simgenin de bir tür kutsal savaşı simgelediği düşünülenler arasında. Dawnwalker adının da vampir mitolojisinde yarı vampir olduğunu da belirtmek gerekiyor. Kısacası karşımızda RPG türünde bir vampir oyunu var.



Yani Dawnwalker oyununda yarı vampir ve gündüz yürüyen bir karakterin başrolde olma ihtimali yüksek. Oyunun konusu hakkında bir ipucu yer almasa da henüz geliştirme aşamasında olduğu ortada.

Yine Witcher 3 gibi Doğu Avrupa mitolojisinin Dawnwalker oyununda etkin olma ihtimali de bu anlamda yüksek.

Ekibin Witcher 3 geliştirici ekibinin çekirdek kadrosu olması ve arkasında önemli bir mali güç olması da potansiyeli artıran etkenler. Peki sizce Dawnwalker, Witcher 3 gibi bir RPG efsanesi ile yarışabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Beatrice bunu beğendi.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dawnwalker, ekibinden, oyun, witcher, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
The Witcher oyun serisi: Rekor kıran bir efsane oldu! DeepSilence Oyun Haberleri 1 02 Temmuz 2023 02:35
Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3 Geliştiricileri, Kendi Oyun Stüdyolarını Kurdu DeepSilence Oyun Haberleri 0 15 Haziran 2023 15:52
Serum Ekibinden Projenin Geleceği Hakkında Açıklama: SRM Token’a Ne Olacak? DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 30 Kasım 2022 10:01
GeForce Now Kütüphanesi 19 Yeni Oyun Kazanıyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 02 Temmuz 2022 08:39
AMD, RX 6000 Serisiyle Üç Yeni Oyun Hediye Ediyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 20 Haziran 2022 21:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net