Forum Logo




Hileciler üzgün! Activision, COD oyunları için anti-hile yazılımını güncelledi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ocak 2024, 13:34   #1
Çevrimdışı
Hileciler üzgün! Activision, COD oyunları için anti-hile yazılımını güncelledi




Hileciler üzgün! Activision, COD oyunları için anti-hile yazılımını güncelledi
Www.TrendForum.Net

Activision, resmi Call of Duty hesabı üzerinden yaptığı duyuru ile bilgisayar oyuncuları için yeni hile önleme sistemini duyurdu.



Son dönemlerde oyunlarda hile kullanımı oldukça yaygın hale geldi. Öyle ki çevrim içi oyun oynayan oyunculara “Sizi en çok rahatsız eden şey nedir?” şeklinde bir soru yöneltsek, büyük bir olasılıkla çoğu kişi hile kullanımından şikayetçi olacaktır. Bunun için oyun firmaları hile önleme yazılımlarını düzenli olarak güncellese de sürekli ilerleyen teknolojiyle birlikte hileler de gelişiyor.

Hile kullanımının yaygın olduğu oyunlardan biri de Call of Duty serisi. Zira bu FPS oyunlarında her gün pek çok hileciyle karşılaşabilmek mümkün. Bunun için çalışmalar yürüten Activision, kısa süre önce hile kullananları üzecek bir güncellemeyi duyurdu.

Activision, Call of Duty için anti-hile yazılımını güncelledi

Activision, Call of Duty‘nin resmi Twitter ya da yeni adıyla X hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Ricochet adlı anti-hile yazılımını güncellediğini duyurdu. Bu güncelleme ile birlikte bilgisayar oyuncularının “aimhack” olarak bilinen nişan almaya yardım eden yazılımları kullanmasının engellenmesi hedefleniyor

Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre artık Modern Warfare 3, Modern Warfare 2 ve Warzone‘da hile tespit edilmesi durumunda oyun kapatılacak. Yani böylelikle hileciye can sıkmayan, basit bir uyarı verilmiş olacak.

Hileci, bu basit uyarıyı dikkate almayıp yardımcı yazılımlar kullanmaya devam ederse, hesap ile ilgili daha fazla işlem yapılacak. Bu işlemlerin ne olacağı açıklanmadı fakat oyundan yasaklamanın söz konusu olacağı tahmin ediliyor.

Bunun yanı sıra Activision, geçtiğimiz aylarda Ricochet yazılımına “Splat” adlı bir özellik eklemişti. Bu özellik sayesinde hile kullanan oyuncunun paraşütü açılmıyor ve zemine düşerek ölüyordu. Bu da basit bir cezalandırmaydı.



[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
activision, antihile, cod, güncelledi, hileciler, için, oyunları, yazılımını, Üzgün


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yaz bittiği için üzgün müsünüz? Beatrice Trend Anketler 24 25 Eylül 2023 12:59
Türkiye, 69 milyar dolarlık Microsoft-Activision anlaşmasını onayladı KoJiRo Oyun Haberleri 0 16 Temmuz 2023 20:59
Avrupa Oyunları için geri sayım DeepSilence Diğer spor branşları 0 13 Haziran 2023 11:22
Elon Musk üzgün! Twitter alternatifi Hive Social için ilgi büyük DeepSilence Twitter 2 24 Kasım 2022 13:12
Intel, Arc A380 Özelliklerini Sessizce Güncelledi KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 22 Haziran 2022 21:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net