Forum Logo




PS Plus Essential Şubat 2024 Oyunları Duyuruldu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Şubat 2024, 13:38   #1
Çevrimiçi
PS Plus Essential Şubat 2024 Oyunları Duyuruldu




PS Plus Essential Şubat 2024 Oyunları Duyuruldu
Www.TrendForum.Net



Sony tarafından PS Plus Essential Şubat 2024 ücretsiz oyunları açıklandı. Duyurulan oyunlar ise Foamstars: Rollerdrome ve Steelrising. Bu anlamda maalesef bu ayki oyunlar biraz zayıf kalmış diyebiliriz.

Yeni 4v4 çevrimiçi parti nişancı oyunu Foamstars’da arazi oluşturmak, arenada yüksek hızda gezinmek için kaygan yüzeyler oluşturmak, düşman saldırılarına karşı savunmaya yardımcı olmak veya rakipleri alt etmek üzere görüş noktaları oluşturmak için köpük kullanıyorsunuz. Oyunda ilginç ve renkli sporculardan oluşan bir kadro arasından seçim yapacak ve birden fazla oyun modunda yarışacaksınız.

Rollerdrome ise Roll7’den eşi benzeri olmayan, yüksek oktanlı bir üçüncü şahıs nişancı deneyimi olarak lanse ediliyor. Acımasız kan sporu Rollerdrome’da çağrıştırıcı bir retrogelecekte geçen akıcı hareketlerle içgüdüsel dövüşe hazır olmanız gerekiyor. Öldürmelerin sağlık kazandırdığı ve çivileme hilelerinin size cephane sağladığı bu yoğun nişancı-kaykaycı melezinde tarzınızla hükmedeceksiniz.

Son olarak Steelrising adlı aksiyon RPG, Fransız Devrimi’nin robotik bir ordu tarafından bastırıldığı alternatif bir tarih olan Paris’te geçiyor. Gizemli bir robot başyapıtı olan Aegis olarak sokaklarda, çatılarda, mahallelerde ve kalelerde savaşacak ve keşfe çıkacaksınız. Oyunda karmaşık olduğu kadar affetmez de olan teknolojik harikalara karşı acımasız ve yoğun mücadele vereceksiniz.

Bu ay ayrıca PS Plus abonelerine özel olarak Fall Guys İkonlar Paketi sunuluyor. Böylece Fall Guys’ta Ratchet, Clank ve Aloy olarak görünebileceksiniz. Ek olarak çeşitli kozmetikler de sizin olacak.

Yeni PlayStation Plus ücretsiz oyunları 6 Şubat tarihinde oyuncularla buluşacak. Bu tarihe kadar PS Plus Essential Ocak 2024 oyunlarını kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

PS Plus Essential Şubat 2024 Oyunları

Foamstars (PS4, PS5)
Rollerdrome (PS4, PS5)
Steelrising (PS5)

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2024, duyuruldu, essential, oyunları, Şubat


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
PlayStation Plus Extra ve Premium Ocak 2024 Oyunları Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 12 Ocak 2024 14:17
Xbox Game Pass Temmuz 2023 Oyunları Duyuruldu DeepSilence Oyun Dünyası 0 05 Temmuz 2023 19:15
PS Plus Essential Mayıs 2023 Oyunları Açıklandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 27 Nisan 2023 19:47
PS Plus Essential Nisan 2023 Oyunları Duyuruldu DeepSilence Oyun Haberleri 0 31 Mart 2023 02:19
PS Plus Essential Temmuz 2022 Oyunları Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 30 Haziran 2022 08:27




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net