Forum Logo




Ghost of Tsushima PC çıkış tarihi resmen duyuruldu!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 07 Mart 2024, 14:07   #1
Çevrimiçi
Ghost of Tsushima PC çıkış tarihi resmen duyuruldu!




Ghost of Tsushima PC çıkış tarihi resmen duyuruldu!
Www.TrendForum.Net

Ghost of Tsushima PC çıkış tarihi sonunda Sony tarafından resmen duyuruldu. Gelin detaylarına birlikte göz atalım!



Sucker Punch Productions ve Nixxes Software tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima’nın Director’s Cut sürümünün PC’ye ne zaman geleceği sonunda belli oldu! PC oyuncuları uzun süredir bu müjdeyi bekliyordu, dolayısıyla lafı fazla dolandırmadan gelin Ghost of Tsushima PC çıkış tarihi neymiş bakalım.

Ghost of Tsushima PC çıkış tarihi: 16 Mayıs 2024

PlayStation özel oyunları arasında PC’ye gelmesi belki de en çok beklenen oyunlardan biri olan Ghost of Tsushima, sonunda gerçekten PC’ye geliyor. Oyunun çıkış tarihi 16 Mayıs 2024 olarak belirlendi.



PlayStation Blog gönderisinde duyurulan habere göre Ghost of Tsushima PC çıkış tarihi duyurusundan hemen önce de Horizon: Forbidden West, PC’de piyasaya sürüldü.

Oyunda PC sürümüne özgü özellikler bulunacak. Bunlar arasında 21:9, 32:9 ve 48:9 çözünürlüklerinde ultrawide monitör desteği bulunuyor. Ayrıca Ghost of Tsushima Director’s Cut’un Nvidia DLSS 3 ve DLAA, AMD FSR 3 ve FSR 3 Native AA, ve Intel XeSS desteği sunacağın da doğrulandı. Bu özellikler sayesinde oyuncular kare hızlarını ve görüntü kalitelerini daha da artırabilecekler.

Ayrıca hem oyun kolu hem de fare ve klavye düzenlemeleri için kontroller tamamen özelleştirilebilir olacak. Eğer oyuncular DualSense kullanırlarsa, PS5 sürümünde bulunan tüm dokunsal geri bildirim ve adaptif tetikleyici özellikleri deneyimleyebilecekler.

PC sürümü ayrıca içerik açısından tamamlanmış durumda, bu da oyuncuların oyunu aldıklarında ana oyunu, Iki Island DLC’sini ve çok oyunculu Legends modunu erişebilecekleri anlamına geliyor. Oyun şu anda ön siparişe açılmış durumda. Steam fiyatı 60 dolar, Epic Games Store fiyatı ise 1.499 TL.

Ghost of Tsushima ilk olarak 2020’de PS4 için piyasaya sürüldü ve oyuncuların 13. yüzyıl Japonya’sında Moğol istilasına karşı koymaya çalıştığı bir açık dünya aksiyon oyunu olarak büyük beğeni topladı. 2021’de Ghost of Tsushima Director’s Cut, PS5 için Iki Island DLC’siyle birlikte piyasaya sürüldü. PC’ye aktarılan sürüm de bu.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
Çıkış, duyuruldu, ghost, resmen, tarihi, tsushima


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Apple Vision Pro Çıkış Tarihi Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 09 Ocak 2024 12:32
Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth Çıkış Tarihi Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 11 Nisan 2023 03:14
Age of Empires 2: Return of Rome Çıkış Tarihi Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 09 Nisan 2023 01:31
Snapchat Plus Abonelik Sistemi Resmen Duyuruldu KoJiRo Sosyal Ağ Trendleri 0 30 Haziran 2022 11:06
Resident Evil 4 Remake Duyuruldu! İşte Çıkış Tarihi ve Fragmanı KoJiRo Oyun Haberleri 0 03 Haziran 2022 22:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net