Forum Logo




Contra: Operation Galuga Çıktı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Mart 2024, 13:37   #1
Çevrimdışı
Contra: Operation Galuga Çıktı




Contra: Operation Galuga Çıktı
Www.TrendForum.Net



Konami Digital Entertainment B.V. ve WayForward bugün, çığır açan Contra serisinin yeni oyunu Contra: Operation Galuga’nın, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Steam aracılığıyla PC platformlarında dijital olarak satışa sunulduğunu duyurdu. Oyunun çılgın aksiyonunu gösteren heyecan dolu çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

1980’lerdeki devrim niteliğindeki Contra NES/arcade oyununun yeniden tasarlanmış ve güncellenmiş bir sürümü olan Contra: Operation Galuga, oyuncuları Galuga Takımadaları’nda başta elit Contra komandoları Bill Rizer ve Lance Bean olmak üzere farklı karakterlerin kontrolünü ele alarak uhrevi Kızıl Şahin (Red Falcon) terörist grubuyla savaşacakları bir maceraya çağırıyor. Oyuncular, Spread Shot, Laser Beam ve Homing Missiles gibi ikonik silahları kullanarak yanan ormanlar, soğuk dağlar, garip bir uzaylı sığınağı gibi pek çok mekânda koşacak, zıplayacak ve düşmanlarına durmaksızın ateş edecekler. Karakterlere özgü yetenekler, yıkıcı Overload güçleri ve amansız boss’lar, Hikâye Modu (1-2 oyuncu), Arcade Modu (1-4 oyuncu) ve Mücadele Modu (1 oyuncu) gibi modlarda tempoyu hiç düşürmezken, değişken zorluk ayarları da farklı beceri seviyesindeki oyuncular için çeşitli seçenekler ve avantajlar sağlıyor.



Zamana meydan okuyan oyun, ayrıntılı, efektlerle dolu grafikler, muhteşem seslendirme kadrosu (Bill Rizer rolünde Steve Blum, Lance Bean rolünde Alejandro Saab, Ariana rolünde Angelita Esperanza ve Lucia rolünde Kira Buckland gibi) ve kulaklarınızın pasını alacak müzikleriyle günümüze ayak uyduruyor. Oyuncular, Yuko Komiyama ve Norihiko Hibino’nun bestelediği ana oyun müzikleri dışında, RichaadEB, Alex Moukala, Jemy Hiiragi, Banjoguy Ollie, Eirik Suhrke ve aralarında Evanescence’den Tim McCord’un da yer aldığı BraveWave sanatçıları gibi birçok müzisyenin imzasını taşıyan ve Klasik Contra şarkılarından oluşan “Retro Remix”in de kilidi açılabilecek.

Bugün çıkan dijital versiyonun yanında oyunun fiziksel versiyonu da 26 Nisan’da EMEA bölgesinde piyasaya sürülecek.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
contra, çıktı, galuga, operation


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
The Finals Çıktı! KoJiRo Oyun Haberleri 0 10 Aralık 2023 17:48
Rainbow Six Siege Operation Deep Freeze Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 19 Kasım 2023 11:07
İşim Çıktı BBQ SAUCE Fıkra Alemi 1 15 Ekim 2023 23:16
Operation Fortune: Ruse de Guerre (Servet Operasyonu) - 2023 mortal Film Tanıtımları 0 16 Haziran 2023 12:02
OBS Studio 29 Çıktı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 14 Ocak 2023 10:32




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net