Forum Logo




Call of Duty Warzone Mobile Çıktı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2024, 21:24   #1
Çevrimiçi
Call of Duty Warzone Mobile Çıktı




Call of Duty Warzone Mobile Çıktı
Www.TrendForum.Net



Call of Duty hayranları sonunda iOS ve Android cihazlarında da Call of Duty: Warzone Mobile ile keyifli anlar geçirebilecek. Oyun, Verdansk ve Rebirth Island gibi tüm ünlü Battle Royale haritalarını getiriyor. Ek olarak, PC ve konsollarda Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Warzone oynayan oyuncular için çapraz ilerleme özelliği de sunuluyor.

Call of Duty: Warzone’un resmi açıklamasında şu yazıyor: “Nerede olursanız olun silahlarınızın ve XP’nizin seviyesini yükseltin. Call of Duty: Warzone Mobile, Call of Duty: Warzone ve Modern Warfare 3’ün konsol ve PC sürümleriyle ortak ilerlemeyi destekler. Activision ID’nizi kullanarak oturum açmanız yeterlidir; Modern Warfare 3 ve Call of Duty: Warzone’da edindiğiniz içeriklerin çoğu sorunsuz bir şekilde aktarılır ve oyunlarınız arasında sürekli olarak kullanılabilir hale gelir.”

Apple kullanıcıları daha fazla avantaj elde ediyor. Örneğin, iPhone 15 Pro’daki Call of Duty: Warzone Mobile, daha yüksek çözünürlük ve iyileştirilmiş dokular, aydınlatma, çizim mesafesi, ortam kapanması ve çözünürlük önbelleğe alma ile çalışacak bir Tepe Grafik moduna sahip olacak. Aynı özellik seti, M1 çipi veya daha yenisiyle desteklenen tüm iPad’lerde de mevcut.

Call of Duty Warzone Mobile Sistem Gereksinimleri

Google: Adreno 618 veya üstü. 4 GB RAM veya daha üstü
iOS: iOS 16 veya üstü. 3 GB RAM veya üstü (iPhone 8 hariç)


Call of Duty Warzone Mobile oyununu [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ] için buradan ve Android için [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ] indirebilirsiniz.





[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Son düzenleyen KoJiRo; 22 Mart 2024, 21:30.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
call, çıktı, duty, mobile, warzone


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Call of Duty Warzone Mobile Çıkış Tarihi Açıklandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 02 Mart 2024 18:43
Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Warzone İçin 2. Sezon Detayları Paylaşıldı KoJiRo Oyun Dünyası 0 03 Şubat 2024 14:11
Call of Duty: Modern Warfare II & Warzone 2.0 - Season 03 Combat Pack Trailer | PS5 DeepSilence Oyun Dünyası 0 19 Nisan 2023 23:31
Call of Duty: Modern Warfare II & Warzone 2.0 - BlackCell | PS5 & PS4 Games DeepSilence Oyun Dünyası 0 11 Nisan 2023 19:47
Call of Duty Warzone Mobile Sistem Gereksinimleri Sızdırıldı KoJiRo Oyun Haberleri 0 21 Haziran 2022 20:55




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net