Forum Logo




Heroes of the Storm Resmen Öldü


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Temmuz 2022, 10:34   #1
Çevrimdışı
Heroes of the Storm Resmen Öldü




Heroes of the Storm Resmen Öldü
Www.TrendForum.Net



Blizzard, MOBA oyunu Heroes of the Storm’un kalıcı bakım moduna geçtiği için artık herhangi bir önemli içerik güncellemesi görmeyeceğini açıkladı.

Kısacası, sunucular çevrimiçi kalacak ve Heroes of the Storm oynanabilir kalacak, ancak güncellemelerin son yıllarda olduğundan daha az ve daha uzun aralarla gelmesini bekleyebilirsiniz.

Geliştiriciler yaptıkları duyuruda “Heroes of the Storm’u uzun süredir devam eden diğer oyunlarımız StarCraft ve StarCraft II’ye benzer bir şekilde destekleyeceğiz” diyor.

Gelecekte, sezonluk rollere ve kahraman rotasyonlarına devam edeceğiz ve oyun içi mağaza çalışmaya devam edecek fakat yeni satın alınabilecek içerik ekmelek için herhangi bir planımız yok. Gelecekteki yamalar öncelikle müşteri sürdürülebilirliği ve hata düzeltmeye odaklanacak ve denge güncellemeleri de gelmeye devam edecek.”

Blizzard, önümüzdeki hafta lansmanı yapılacak bir yama ile tüm oyuncuların “takdirimizin bir göstergesi” olarak bir Epic Arcane Lizard bineği alacaklarını açıklıyor.

Beklenen Açıklama

Heroes of the Storm için büyük desteğin sona ermesi, oyuncuları için pek de sürpriz olmadı. Oyunun son yeni kahramanı Hogger, Aralık 2020’de piyasaya çıktı ve o zamandan beri birkaç kahramanın elden geçirilmesi ve denge güncellemesi olmasına rağmen, yeni içerik eklemesi yapılmadı. Oyunun son denge yaması Mart 2022’de yayınlandı.

Heroes of the Storm, MOBA – veya çok oyunculu çevrimiçi savaş arenası – oyunları için patlamanın zirvesi olan Haziran 2015’te piyasaya sürülmüştü. Dota 2 ve League of Legends gibi önde gelen oyunlar popülerliğini korurken, Heroes of the Storm özel bir hayran topluluğunu sürdürmesine rağmen asla gerçek bir çıkış yakalayamadı. Tüm bunlara ek olarak söz konusu MOBA’nın aslında daha 2018 yılında öldüğünü söylersek pek yanlış olmaz galiba.

Heroes of the Storm Nedir?

Heroes of the Storm, her oyuncunun benzersiz yeteneklere sahip güçlü bir Kahramanı kontrol ettiği ve ekibiyle birlikte düşman ekibin “çekirdeği”ni istila etmek ve yok etmek için çalıştığı takım tabanlı rekabetçi bir oyundur.

Oyun 30 Haziran 2015’ten bu yana piyasaya sürülen şu kahramanları içerir:

Diablo: Auriel, Azmodan, Cassia, Deckard, Diablo, Imperius, Johanna, Kharazim, Leoric, Li-Ming, Malthael, Mephisto, Nazeebo, Sonya, The Butcher, Tyrael, Valla, ve Xul

Overwatch: Ana, D.Va, Genji, Hanzo, Junkrat, Lúcio, Mei, Tracer ve Zarya

StarCraft: Abathur, Alarak, Artanis, Blaze, Dehaka, Fenix, Kerrigan, Lt. Morales, Nova, Probius, Raynor, Sgt. Hammer, Stukov, Tassadar, Tychus, Zagara, ve Zeratul

Warcraft: Alexstrasza, Anduin, Anub’arak, Arthas, Brightwing, Chen, Cho’gall, Chromie,

Deathwing, E.T.C., Falstad, Garrosh, Gazlowe, Greymane, Gul’dan, Hogger, Illidan, Jaina, Kael’thas, Kel’Thuzad, Li Li, Lunara, Maiev, Malfurion, Mal’Ganis, Medivh, Muradin, Murky,

Ragnaros, Rehgar, Rexxar, Samuro, Stitches, Sylvanas, Thrall, Tyrande, Uther, Valeera,
Varian, Whitemane, Yrel ve Zul’jin

The Lost Vikings: The Lost Vikings

Heroes of the Storm: Orphea, Qhira

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 12 Temmuz 2022, 10:43   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Heroes of the Storm Resmen Öldü




Emin miyiz kesin bilgi mi
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
heroes, resmen, storm, öldü


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Fas'tan İspanya'ya göç akını: 37 kişi öldü KoJiRo Dünyadan Haberler 0 26 Haziran 2022 09:10
Rusya'da sert iniş yapan askeri uçakta 4 kişi öldü KoJiRo Dünyadan Haberler 0 25 Haziran 2022 08:27
Büyükada'da kedilerde salgın iddiası: 4 ayda 700 kedi öldü KoJiRo Sağlık Haberleri 0 05 Haziran 2022 12:00
Rusya-Ukrayna savaşında en az 243 çocuk öldü KoJiRo Dünyadan Haberler 0 02 Haziran 2022 05:22
Senegal'de 11 bebek, hastane yangınında öldü KoJiRo Dünyadan Haberler 0 26 Mayıs 2022 21:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net