Forum Logo




Klasik Bethesda Oyunları, Xbox Game Pass’e Eklendi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ağustos 2022, 15:52   #1
Çevrimdışı
Klasik Bethesda Oyunları, Xbox Game Pass’e Eklendi




Klasik Bethesda Oyunları, Xbox Game Pass’e Eklendi
Www.TrendForum.Net



Xbox Game Pass platformuna klasik Bethesda oyunları olan Quake 4, Wolfenstein 3D ve daha fazlası resmi olarak ekleniyor.

Xbox, PC Game Pass kapsamına bir dizi klasik Bethesda ve id Software oyununu ekledi. Konuyla ilgili duyuru, 18-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan QuakeCon 2022 etkinliği kapsamında, Quake Pro League şampiyonasının ve Bethesda işbirliğiyle gerçekleştirilecek diğer sunumların başlangıcında gerçekleştirildi. Platforma eklenecek olan kayda değer oyunlar arasında Wolfenstein 3D ve Quake 4 yer alıyor ve her iki oyun da şu anda ücretsiz olarak indirilebiliyor. Yayıncı ayrıca, yoğun talep gören bazı eski The Elder Scrolls oyunlarını da Microsoft Store’a getirdi.



PC’deki Game Pass kullanıcıları bugünden itibaren, geçtiğimiz yılki satın almanın bir sonucu olarak beş klasik Bethesda oyununu kütüphanelerine ekleyebiliyor. Konuya yabancı olanlar için hatırlatacak olursak Microsoft, Bethesda’nın sahibi ZeniMax Media’yı 7,5 milyar dolar karşılığında satın alarak Xbox bünyesine katmış ve tüm oyunlarını bu platforma getirmişti. Bugün Twitch üzerinden canlı yayınlanan QuakeCon etkinliğiyle birlikte Xbox Game Pass aşağıdaki klasik Bethesda oyunlarını ücretsiz olarak indirmeye sundu:

An Elder Scrolls Legend: Battlespire
Quake 4
Return to Castle Wolfenstein
The Elder Scrolls Adventures: Redguard
Wolfenstein 3D

Yeni PC Game Pass eklentilerinin yanı sıra, Microsoft Store’da The Elder Scrolls: Arena ve The Elder Scrolls: Redguard oyunları da ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Bu iki oyunun ödüllü RPG serisini başlatan ilk iki oyun olduğunu belirtelim. Ayrıca Quake Champions oyunu da yeni Game Pass Perk özelliği sayesinde tüm oyun içi karakterlerin kilidini açma olanağı ile birlikte oyunculara sunuluyor. Yeni oyun aynı zamanda abonelik hizmetinde kilidi açılabilir başarılarla gelen ilk Quake oyunu olma özelliğini de taşıyor.

Bahsi geçen ücretsiz oyunların yanı sıra, Bethesda tüm büyük platformlarda QuakeCon indirimine de ev sahipliği yapıyor. Deathloop, Doom Eternal ve Fallout 4 gibi başlıca oyunlarda yüzde 60’a varan indirimler bulunuyor. Fırsat PlayStation, Xbox, Steam ve Epic Games Store’da da geçerliliğini koruyor. Yapımcı şirket ayrıca klasik Doom 64 oyununu 25 Ağustos’a kadar Epic Games üzerinden ücretsiz olarak hediye ediyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bethesda, eklendi, game, klasik, oyunları, pass’e, xbox


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Xbox Game Pass Ağustos 2022 İlk Dalga Oyunları Açıklandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 02 Ağustos 2022 21:10
Xbox Game Pass Temmuz 2022 İkinci Dalga Oyunları Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 20 Temmuz 2022 20:38
Xbox Game Pass Temmuz 2022 İlk Dalga Oyunları Belli Oldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 06 Temmuz 2022 20:22
Riot Oyunları Xbox Game Pass’e Dahil Oluyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 13 Haziran 2022 20:40
Xbox Game Pass Haziran 2022 İlk Dalga Oyunları Belli Oldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 31 Mayıs 2022 20:25




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net