Forum Logo




Dylan ve Cole Sprouse


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Haziran 2022, 09:21   #1
Çevrimdışı
Dylan ve Cole Sprouse




Dylan ve Cole Sprouse
Www.TrendForum.Net



Dylan ve Cole Sprouse (d. 4 Ağustos 1992, Arezzo, Toskana), Amerikalı ikiz oyuncular.

Sprouse ikizleri İtalya'nın Arezzo kentinin Clinica Tanganeli hastanesinde gözlerini açtılar. Anneleri İtalya'da İngilizce öğretmeniydi bu yüzden İtalya doğumlulardır. İkiz kardeşi Cole Sprouse'dan 15 dakika büyüktür. Dylan'ın anne-babası ünlü olması dileğiyle ona ünlü şair Dylan Thomas'ın adını vermişlerdir.Daha 4 aylıkken ABD'ye taşınmışlardır. Amerikalı oyunculardır. Güney Kaliforniya'da büyüdüler ve 6 aylıkken oyunculuğa başladılar. İlk işleri tuvalet kağıdı reklamlarında oynamaktı. Anne ve babası Cole Sprouse ve Dylan Sprouse'yi daha güçlü bir insan haline getirmek için 1997 yılında boşanmışlardır. Etnik Kökeni ise Alman ve Cherokee Kızılderililerinden oluşuyor. ABD ve İtalya olmak üzere çifte vatandaşlıkları vardır.



2005 yılında Disney Channel komedisi Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı'da rol aldılar. Seri çok başarılı oldu. 2006 yılında, kardeşler, bir giyim mağazası, kitap serisi ve dergi olan "Sprouse Bros" markasını Mary Kate ve Ashley Olsen'dan yardım alarak açtılar. Marka'ya 2008 yılında son buldu. Fakat aynı yıl Lüks Yaşamın devamı olan Zack & Cody Güvertede'nin çekimlerine başladılar. Dizi çocuklar ve gençler arasında en çok izlenen showlardan oldu. 2010 yılında, Sprouse kardeşler Disney'de en yüksek ücretli gençlerden oldular, bölüm başına 40.000 $ kazanmaya başlamışlardır. Seri bir filmle beraber 2011 Mayıs ayında sona erdi.

Kardeşler MSN tarafından dünyanın en zengin genç ikizleri seçildiler.



Büyükannelerinin desteği ile Sprouse kardeşler 6 aylıkken oyunculuk eğitimine başlatıldılar. Kardeşler ilk olarak reklamlarda oynadılar. Birçok ikiz oyunculer gibi, ikizler önceleri aynı karakterleri oynadılar. Sekiz aylkken ABC-TV'nin bir dizisi olan Under Fire Grace'de aynı karakterleri 1993'ten 1998'e kadar oynadılar.

1999 yılında Sprouse'ların ilk sinema filmi olan Süper Baba'da oynadılar. Dylan ve Cole Adam Sandler tarafından yönetilmiş başka filmlerde de oynatıldılar. 2000'i yılında Shia LaBeouf ile oynadıkları The Nightmare Room'da rol aldılar aslında bir tek Cole aldı. Cole aynı zamanda Friends dizisinde Ross karakterinin çocuğu olan Ben'i oynadı. 2002 ve 2003 yıllarında filmlerinde ikiz olarak oynadılar. Buna örnek Annemi Noel Babayı Öperken Gördüm ve Sadece Tekmelemek için. 2005'te Sprouse'lar sonrasında Disney Channel'ın bir dizisi olan Zack ve Cody serisinin bir parçası oldular. Sprouse'lar 11 kişilik bir grup olan Disney Channel Circle of Star'da şarkı söylediler. Sprouse'lar aynı zamanda 2006'dan beri Disney Channel Games'e katılıyorlar. (2008 yılında bitti).

2008-2011 yılları arasında devam eden ve Zack ve Cody'nin Lüks Yaşamı 'nın devamı olan Zack ve Cody Güvertede'nin çekimlerine başladılar. Ve Disney tarafından desteklenmiş filmlerde de rol aldılar.

Alıntı
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
cole, dylan, sprouse


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Andrew Cole Kimdir ? KoJiRo Sporcular 0 12 Haziran 2022 09:17




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net