Forum Logo




Lily Collins


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Haziran 2022, 09:25   #1
Çevrimiçi
Lily Collins




Lily Collins
Www.TrendForum.Net

Lily Collins Kimdir


Lily Jane Collins, (d. 18 Mart 1989) İngiliz ve ABD'li oyuncu, eski model ve TV muhabiridir.



Collins; Guildford, Surrey, İngiltere'de doğmuş, İngiliz müzisyen Phil Collins ile ikinci eşi, Amerikan doğumlu Jill Tavelman'ın kızıdır.Lily Collins, aktris Joely Collins ve müzisyen Simon Collins'in üvey kız kardeşidir. Babası Phil Collins'in üçüncü evliliğinden ise Nicholas ve Matthew Collins adında iki üvey kardeşi daha vardır. Annesi ve babası boşanınca 6 yaşında annesiyle Los Angeles'a taşınmıştır.



Harvard-Westlake Okulu'ndan mezun olmuştur ve Kaliforniya Üniversitesinde yayıncılık bölümünü bitirmiştir. Elle Girl'e makaleler yazdığı gibi, Seventeen, Teen Vogue ve Los Angeles Times gibi dergilere de makaleler yazdı. Abduction ve Mirror Mirror [2012] adlı filmlerle ün kazanmıştır ve son zamanların popüler kitap serilerinden biri olan Ölümcül Oyuncakların baş karakterlerinden biri olan Clary Fray karakterine hayat vermektedir. Serinin ilk filmi olan Kemikler Şehri'nin çekimleri 20 Ağustos 2012'de Toronto, Kanada'da başlamıştır.


Çocukken Gençlik Akademisinde oyunlar sergilemiştir fakat hedefi her zaman gazetecilik olmuştur. 15, 16 yaşlarında Elle Girl’e makaleler yazdığı gibi, Seventeen, Teen Vogue ve Los Angeles Times gibi dergilere de makaleler yazdı.Bir süre mankenlik ve sunuculuk yaptıktan sonra tamamen oyunculuğa yoğunlaşmıştır. İlk oyunculuk deneyimini iki yaşında Growing Pains ile yapmış olsa da ilk gerçek oyunculuk deneyimini 2009 yılında The Blind Side ile yapmıştır.

Büyük çıkışından önce Priest, Abduction gibi filmlerde yer aldı ve baş rollerini Armie Hammer ve Julia Roberts ile paylaştığı Mirror Mirror [2012] ile büyük çıkışını yaptı. 2010 yılında kadrosuna alındığı Cassandra Clare’in çok satan kitap serisi Ölümcül Oyuncaklarla birlikte daha da fazla üne kavuşan Lily, dünyaca tanınan yıldızlar arasına girdi ve kariyerinde hızlı ve sağlam adımlarla ilerlemekte.



Film

Yıl Film Rol Notlar
2009 Kör Nokta Collins Tuohy
2011 Kutsal Savaşçı Lucy Pace
2011 Kaçış Karen Murphy
2012 Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana Snow White
2012 Stuck in Love Samantha Borgens
2013 İngilizce Hocası Halle Anderson
2013 Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri Clary Fray
2014 Love, Rosie Rosie Dunne
2015 Başlıksız Warren Beatty projesi

Alıntı
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
collins, lily


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İDDİA: Atlanta Hawks’ta John Collins Takasa Açık, Blazers Devrede KoJiRo Basketbol 0 14 Haziran 2022 20:13




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net