Forum Logo




Tarihe Geçen Paranormal Olaylardan Örnekler


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Lyra
  • 1 Post By KoJiRo

Yeni Konu Oluştur Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Nisan 2023, 13:00   #1
Çevrimdışı
Lübbetülayn
Tarihe Geçen Paranormal Olaylardan Örnekler




Tarihe Geçen Paranormal Olaylardan Örnekler
Www.TrendForum.Net

Overtoun; köpeklerin intihar ettiği köprüdür. Overtoun Köprüsü İskoçya’da bulunuyor ve yıllardır bu köprüde aynı esrarengiz olaylar yaşanıyor. Buraya çıkan köpekler bu köprüden atlayarak intihar ediyor. Bu olaylar neticesinde Overtoun köprüsü insan içini burkan köprülerden biri.

Bu normal dışı köpek intiharı olaylarının yaklaşık olarak 1950’lere kadar dayandığı söyleniyor. Köpeklerin intihar nedeni bunca zaman geçmesine rağmen bulunamadı. Zaten bu sebepten ötürü gizemli kalan olay, paranormal olarak kayıtlara geçen meşhur durumlardan sadece biri. Edinilen bir başka bilgi ise daha da merak ve üzüntü verici duygulara yol açıyor.

Bu bilgi ise şu yönde:prüden atlayarak ölmeyen köpekler geri gelip tekrar atlıyorlar. Bu intihar girişimlerinin sebebi; kaledeki kötü ruhların laneti olarak açıklansa da halen netlik kazanmayan bir durum. Kimileri için bu olaylar gizemini korurken kimileri içinde de efsane olmaktan öteye gidemiyor.


James Dean ve Lanetli Otomobil: James hız merakı ve adrenalin tutkusu ile tanınıyordu. Little Bastard isimli otomobili de bu sebeple satın almıştı.

İşin ilgi çekici kısmı ise burada başlıyor. Araç, sayısız kaza yapmıştı. Aracın eski sahibi James’e; bu aracı almamasını ve aracın uğursuz olduğunu söylüyordu.

Arabayı alırsa araçta öleceğini de söylemişti. Bunları önemsemeyen James arabayı satın aldı ve tam bir hafta sonra bu araçla korkunç bir kaza yaşadı. Öldüğünde sadece 24 yaşındaydı.

James’ın ardından kalan parçalar başka araçlara takıldı. O araçlarda ölümcül kazalar yaptı. Aracın bırakıldığı otopark da yangın çıktı. Parçalarını almaya çalışan hırsızların başına çeşitli olaylar geldi.

Ve bu araç hakkında sayısız uğursuzluk hikâyeleri anlatılmakta. Bu aracın karıştığı esrarengiz olaylar neticesinde bu araç ve James’in hikayesi insanlar tarafından paranormal kabul edilir.


Woolpit: Yeşil Renkli Çocuklar. Olayın yaklaşık 900 yıl öncesinde yaşandığı iddia ediliyor. İngiltere’de Kral Stephen döneminde, Woolpit kasabasında ten renkleri yeşil olan iki çocuk bulunuyor.

Söylenene göre çocuklar farklı bir dil konuşuyor. Çiğ fasulye dışında yiyecek kabul etmezler. Erkek çocuk hastalanarak ölüyor. Kız çocuk ise zamanla İngilizce öğrenerek, insanlarla iletişim kuruyor.

Kız çocuğa nereden geldiği sorulduğunda; güneşin doğmadığı alaca karanlık bir yerde yaşadığını, kardeşiyle bir çukura düştükten sonra kendilerini başka yerde bulduklarını anlatıyor. Pek çok efsane üretilmesine neden olan bu olay gizemini koruyarak kitaplara, şarkılara konu edilmiştir.


Fatima Olayı: Tarihe geçmiş bir başka paranormal olayda Fatima olayıdır. 1900’lü yıllarda yaşandığı söylenmektedir.

Lucia, Francisco ve Jacinta isimli çocuklar oyun oynarken birden Meryem Ana’nın ruhunu gördüklerini söylemeye başlarlar. Çocuklar Meryem Ana’nın kendilerine doğru geldiğini ve bir takım kehanetlerde bulunduğunu anlatırlar.

Olayın yaşandığı gün birçok insan toplanır ve Meryem Ana’nın ruhunu görmeyi umarak beklerler. Ancak bunun yerine paranormal olaylara şahitlik ederler.

Bunlardan biri de güneşin yerinden oynayarak hareket etmesidir.

Esrarengiz olaylar üzerinden bir yıl geçtikten sonra çocuklardan ikisi ölür ve bu olay Fatima’nın sırrı olarak tarihe geçen paranormal olaylardan kabul edilir.
 

Alt 20 Nisan 2023, 13:04   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Tarihe Geçen Paranormal Olaylardan Örnekler




hem deli gibi korkarım hem de aşırı ilgimi çeker paranormal mevzular. böyle şeyler yaşayan varsa bi' gece anlatsın çok eğlenceli olur ^^
KoJiRo bunu beğendi.
 

Alt 20 Nisan 2023, 14:18   #3
Çevrimiçi
Yanıt: Tarihe Geçen Paranormal Olaylardan Örnekler




Olur Anlatırım Bende Çok Öyle Hatta Bazen Görmüşlüğüm Bile Var..
Lyra bunu beğendi.
 

Alt 21 Nisan 2023, 14:19   #4
Çevrimdışı
Raiden
Yanıt: Tarihe Geçen Paranormal Olaylardan Örnekler




Şunlara paranormal demesek mi artık.
Ciddiyim hiçbiri korku duygumu uyandıramıyor.
Okusam vakit kaybı olur,izlesem gözlerime yazık.
__________________
Daha çok gülümse,kronik kötümser.
 

Konu Kapatılmıştır

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
geçen, olaylardan, paranormal, tarihe, Örnekler


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Herkes Paranormal Olay Yaşayabilir mi ? Nimâ Parapsikoloji 4 21 Nisan 2023 09:57
Paranormal Ne Anlama Gelmektedir ? Nimâ Parapsikoloji 0 20 Nisan 2023 12:54
Yaşam umudu! Perseverance, Mars'tan yeni örnekler topladı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 04 Nisan 2023 13:46
Mutfak Dolabı Kapaklarında Cesur Örnekler Beatrice Ev ve Dekorasyon 1 07 Ocak 2023 15:55
Benzetmeler Örnek' Örnekler Gerçek Er Şaban Feeds 0 28 Haziran 2022 01:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net