Forum Logo




Rüyada Sınava Girmek

Gördüğünüz rüyaların yorumlarını bu bölümde bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 03 Nisan 2023, 06:01   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Rüyada Sınava Girmek




Rüyada Sınava Girmek
Www.TrendForum.Net



Rüyada sınava girmek, rüya sahibinin önündeki günlerin güzel ve ferah olacağına tabir edilir. Rüya sahibi önünde sonunda istediği hayatı yaşama şansına kavuşacak demektir. Çalışkan oluşu, ticarete stratejik yaklaşımı ve akılcıl çözümler buluşu sayesinde istikbalinin parlak olduğu ve ileri de işinde olabileceği en yüksek koltukta oturacağı anlamına gelir. Rüyada sınava girmek genel anlamı ile iyi ve güzel şeylere delalet eder. Rüyada sınava girdiğini gören kişinin ömrü uzun, keyfi ve neşesi de yerinde olur. Bazı rüya tabirleri rüyada sınava girmeyi, gerçekte de bir işle sınav edilmek şeklinde tabir eder. Rüyada Sınava Girdiğini Görmek Rüya sahibinin aşamalı olarak ilerleyeceği ama sonunun temiz ve ferah olacağı bir işine işaret eder. Bu iş yavaş, zor ve sıkıntılı da olsa rüya sahibine mutlaka hayır getirecek demektir. Rüyada Sınavda Başarısız Olduğunu Görmek Hayal kırıklığı, üzüntü ve gözyaşı anlamına gelir. Rüyasında sınava girip o sınavda başarısız olduğunu gören kişinin iyi giden işleri bir anda bozulabilir ya da gerçekleşmesini çok istediği bir şey kendisi için olumsuz olarak sonuçlanabilir. Rüyada Yazılı Sınava Girmek Rüya sahibinin beklentilerinin yerine geleceğine ve hayattaki tüm gereksinimlerinin de sıkıntı çekmesine gerek kalmadan karşılanacağına tabir edilir. Rüyasında yazılı sınava girdiğini gören kişi için önünde bembeyaz bir sayfa ve yaşanılmaya değer güzellikte bir hayat var demektir. Rüyada Sınava Geç Kalmak Rüya sahibinin treni kaçırması anlamına gelir. Yani ayağına kadar gelen kısmeti, bir çırpıda elinin tersi ile itmesi şeklinde yorumlanır. Rüyada Sınav Görmek Rüya sahibini sıkıntılı günler bekliyor demektir. Rüyada sınav görmek rüya sahibin başının sıkışmasına, zor durumda kalarak bir süre bu durumdan kurtulmaya çalışması için cebelleşmesine delalet eder.

Son düzenleyen Asi Ruh; 03 Nisan 2023, 06:28.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
girmek, rüyada, sınava


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Gece Foruma Girmek Asi Ruh Trend Sözlük 7 21 Kasım 2023 18:11
Gece denize girmek DeepSilence Trend Sözlük 10 08 Mayıs 2023 23:26
Telefondan Foruma Girmek Asi Ruh Trend Sözlük 6 18 Nisan 2023 23:10
Rüyada Sınava Geç Kalmak Asi Ruh Rüya tabirleri 0 03 Nisan 2023 06:00
MSN'e girmek orucu bozar mı? Regex Trend Sözlük 13 12 Mart 2023 01:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net