TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Rüya tabirleri (https://www.trendforum.net/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Kedi Görmek (https://www.trendforum.net/ruya-tabirleri/22026-ruyada-kedi-gormek.html)

Asi Ruh 20 Mayıs 2023 11:24

Rüyada Kedi Görmek
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Rüyada kedi görmek farklı şekillerde değerlendirilir. Rüya yorumu yapılırken rüyadaki diğer imgeler oldukça önemlidir. Rüyanda kedi yavrusu görmek geçiş sürecini temsil eder ve rüya sahibinin yakın gördüğü kişilerden birinin kendisine ihtiyaç duyduğunu simgeler. Rüyada bir sürü kedi görmek ise rüya sahibinin çevresindekileri kırmamak için davranışlarına dikkat etmesi ile ilgili mesaj verir.

Kimileri kedileri nankör birer canlı olarak görseler de kedilerin sahiplerine karşı davranışları incelendiğinde bu savın çürütülmesi mümkün. Nitekim rüyada kedi görmek kedilere gerçek hayatta atfedilenmlerden çok farklı olabiliyor. Rüyada kedi görmek, iyi manaya da kötü manaya da gelebilir.

Rüyada görülen kedinin rengi, kedinin ne yaptığı, kedinin şekli vb. gibi detaylar rüya tabirini de değiştirmektedir. Rüyada kedi görmek, yaratıcılığı ve gücü temsil eder. Aynı zamanda çoğu kimse rüyada görülen kedinin şanssızlık ve uğursuzluk getirdiğini düşünür. Rüyanın anlamı, kişinin kedi sahibi olup olmamasına göre farklı yorumlanır. Kedi, kişinin etrafındaki sevdiği insanlardan birinin ona karşı hilekar davrandığı ve bazı durumlarda kişiyi haksızlığa uğratmaya çalıştığı anlamına gelebilir. Mısır kültüründe kedi, mutluluk ve kutlamaya simgeleyen tanrıçanın sembolüdür. Kediyi ilahi bir sembol olarak gören Mısırlılar, rüyalarında kedi gördükleri zaman mutlu ve tatminkar bir hayat yaşayacaklarını düşünür, bunu da düzenledikleri törenlerle kutlarlar.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 10:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.