Forum Logo




Rüyada Kedi Görmek

Gördüğünüz rüyaların yorumlarını bu bölümde bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Mayıs 2023, 11:24   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Rüyada Kedi Görmek




Rüyada Kedi Görmek
Www.TrendForum.Net



Rüyada kedi görmek farklı şekillerde değerlendirilir. Rüya yorumu yapılırken rüyadaki diğer imgeler oldukça önemlidir. Rüyanda kedi yavrusu görmek geçiş sürecini temsil eder ve rüya sahibinin yakın gördüğü kişilerden birinin kendisine ihtiyaç duyduğunu simgeler. Rüyada bir sürü kedi görmek ise rüya sahibinin çevresindekileri kırmamak için davranışlarına dikkat etmesi ile ilgili mesaj verir.

Kimileri kedileri nankör birer canlı olarak görseler de kedilerin sahiplerine karşı davranışları incelendiğinde bu savın çürütülmesi mümkün. Nitekim rüyada kedi görmek kedilere gerçek hayatta atfedilenmlerden çok farklı olabiliyor. Rüyada kedi görmek, iyi manaya da kötü manaya da gelebilir.

Rüyada görülen kedinin rengi, kedinin ne yaptığı, kedinin şekli vb. gibi detaylar rüya tabirini de değiştirmektedir. Rüyada kedi görmek, yaratıcılığı ve gücü temsil eder. Aynı zamanda çoğu kimse rüyada görülen kedinin şanssızlık ve uğursuzluk getirdiğini düşünür. Rüyanın anlamı, kişinin kedi sahibi olup olmamasına göre farklı yorumlanır. Kedi, kişinin etrafındaki sevdiği insanlardan birinin ona karşı hilekar davrandığı ve bazı durumlarda kişiyi haksızlığa uğratmaya çalıştığı anlamına gelebilir. Mısır kültüründe kedi, mutluluk ve kutlamaya simgeleyen tanrıçanın sembolüdür. Kediyi ilahi bir sembol olarak gören Mısırlılar, rüyalarında kedi gördükleri zaman mutlu ve tatminkar bir hayat yaşayacaklarını düşünür, bunu da düzenledikleri törenlerle kutlarlar.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
görmek, kedi, rüyada


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Rüyada Kedi Maması Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 03 Nisan 2023 06:46
Rüyada Kedi Hediye Edilmesi Asi Ruh Rüya tabirleri 0 21 Mart 2023 13:54
Rüyada Kedi Yıkamak Asi Ruh Rüya tabirleri 1 19 Mart 2023 20:02
Rüyada Dağ Evi Görmek DeepSilence Rüya tabirleri 0 28 Kasım 2022 10:46
Rüyada Dağ Taş Görmek DeepSilence Rüya tabirleri 0 28 Kasım 2022 10:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net