Forum Logo




Rüyada Bebek Görmek

Gördüğünüz rüyaların yorumlarını bu bölümde bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Chen

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 07 Eylül 2023, 18:43   #1
Çevrimiçi
Prenses Üye
Rüyada Bebek Görmek




Rüyada Bebek Görmek
Www.TrendForum.Net

Rüyada bebek görmek mutluluk ve neşenin habercisidir. Bazen rüyanızda bebek görmüş olsanız bile bu rüya size iç sıkıntısı verebilir. Bu gibi durumlarda olumsuz düşünmeye gerek yoktur. Rüyada bebek görmek her zaman iyiye yorulmaktadır. Bebek özellikle şansı simgeler. Şanslı günlerin kapıda olduğunun habercisidir. Beklemedeğiniz kapılar size açılabilir, gündemde olmayan maddi gelirler ortaya çıkabilir. İçgüdülerinize ve fikirlerinize güvenmelisiniz zira bu dönemde aklınıza gelen fikirler size fayda sağlayacaktır. Gireceğiniz işlerde şansınız yüksek olacaktır.

Bu rüyanın bir çok güzel anlamı vardır. Etrafınızdaki insanlardan göreceğiniz faydalar da söz konusu olabilir. Ayrıca bebek, doğumdan sonra ortaya çıkan mucizevi bir varlık olduğundan rüyalarda yeni oluşan durumları, işleri, gelir kapılarını, dostlukları ve aşkı da simgeleyebilir. Rüyada görülen bebek neşenin, huzurun ve mutluluğun sembolüdür.


Bazı durumlarda rüya, bebeğin nasıl görüldüğüne göre farklı şekillerde de tabir olunmaktadır. Örneğin mutlu ve güzel bir bebek feraha ermeye delalet ederken, ağlayan bir bebek içinizdeki pişmanlıkların sembolü olabilir. Aşağıda rüyada bebeğin görülme şekillerine göre, çeşitli tabirler yer almaktadır. Rüyanızda gördüğünüz diğer nesneler ve olaylarla birlikte yorumladığınızda rüyanızın size ne anlatmaya çalıştığını çok daha net anlayabilirsiniz.

Rüyanızda bebek sevdiğinizi görmeniz, alacağınız güzel haberlerin müjdecisidir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 07 Eylül 2023, 19:12   #2
Çevrimdışı
Silver Üye
Yanıt: Rüyada Bebek Görmek




Hamile kalacağınıza delalet

Ya da yaramaz misafir çocuğu evinize gelip özel ve çok değerli eşyanız kıracak siz de onu tutunca nazikçe duvara yapiştiracaksınız bişi yok bişi yok annesi ayaği takıldı düştü diyeceksiniz
BeSte bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bebek, görmek, rüyada


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Rüyada Bebek Arabasında Bebek Sevdiğini Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 09 Temmuz 2023 06:27
Rüyada Hasta Bebek Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 17 Haziran 2023 06:37
Rüyada Bebek Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 20 Mayıs 2023 11:25
Rüyada Ağlayan Bebek Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 05 Nisan 2023 21:45
Rüyada Bebek Kaçırıldığını Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 21 Mart 2023 13:28




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net