TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Saç ve Makyaj Dünyası (https://www.trendforum.net/sac-ve-makyaj-dunyasi/)
-   -   Bella Hadid'ten sonra şimdi de Nicola Beckham yaptırdı! 90'ların kaş modası hortladı. (https://www.trendforum.net/sac-ve-makyaj-dunyasi/10624-bella-hadidten-sonra-simdi-de-nicola-beckham-yaptirdi-90larin-kas-modasi-hortladi.html)

DeepSilence 29 Kasım 2022 10:09

Bella Hadid'ten sonra şimdi de Nicola Beckham yaptırdı! 90'ların kaş modası hortladı.
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Neredeyse 20 yıldır moda tarihinden silinen 90'lı yılların kaş modasını Bella Hadid, başlattı. Akabinde Nicola Beckham'da da görülen kaş modası, trend olmaya başladı. Bella Hadid'in başlattığı Nicola Beckahm'ın devam ettirdiği 90'lı yıllar kaş modası nedir? İşte yanıtı...
Dikkat ünlüler bu modayı uygulamadan hile yapıyor. Bu yüzden trende uymadan önce 90'lı yıl kaş modasına dair ayrıntıları haberimizde okuyun. Geçtiğimiz ay moda haftasında başlatan Bella Hadid'in 90'lı yıllar kaş modasına Nicola Beckham'da uydu.

Kısa süre de sosyal medyada konu olan bu kaş modası sonrası birçok insan soluğu kuaförde aldı. 2000 yıllarının başından beri hayatımızdan çıkan bu kaş modelinin yeniden hortlaması ise güzellik algısını alt üst etti.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

BELLA HADİD'İN BAŞLATTIĞI NİCOLA BECKHAM'IN DEVAM ETTİRDİĞİ 90'LI YILLARIN KAŞ MODASI
Tabi ki de 90'lı yılların Ebru Gündeş'inden Sibel Can'ından aşina olduğumuz ince kaş modası yeniden hortladı. Bu kez Hollywood'ta başlayan modada Bella Hadid ve Nicola Beckham gibi isimler hilelerle modayı başlattı. 2000 yılların başından bu yana dövme ve doldurma yöntemleriyle tren olan kalın kaşlar ise silinmeye başlandı.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Hadid ve Beckham'ın boya ve makyajla yaptıkları ince kaş akımı bir faciaya neden oldu. Ünlülerde her görülen modayı uygulamaya çalışanlar soluğu kuaförde aldı. Gözleri daha ön plana çıkaran ince kaş konusunda güzellik uzmanları uyarıda bulundu.


HERKESE YAKIŞMIYOR!
Yüz hatları geniş ve renkli gözlü olmayanlarda bu model yüz yapısında estetiksel bozukluğa neden olabilir. Uzmanlar ince kaş modelinin renkli göz ve kemikli yüzler için daha uygun olduğunu ancak kaşların sürekli alınması sonrasında dönüşü olmayan sorunlara neden olabileceğini vurguladı.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Çünkü ince kaşları kalınlaştırmak için kimyasal işlem gerekebilir. Bu yüzden ince kaşlardan önce kişilerin bu trendi nasıl uyguladıklarını kontrol etmelerinde fayda var.




Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 00:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.