Forum Logo




Bella Hadid'ten sonra şimdi de Nicola Beckham yaptırdı! 90'ların kaş modası hortladı.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Kasım 2022, 10:09   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Bella Hadid'ten sonra şimdi de Nicola Beckham yaptırdı! 90'ların kaş modası hortladı.




Bella Hadid'ten sonra şimdi de Nicola Beckham yaptırdı! 90'ların kaş modası hortladı.
Www.TrendForum.Net




Neredeyse 20 yıldır moda tarihinden silinen 90'lı yılların kaş modasını Bella Hadid, başlattı. Akabinde Nicola Beckham'da da görülen kaş modası, trend olmaya başladı. Bella Hadid'in başlattığı Nicola Beckahm'ın devam ettirdiği 90'lı yıllar kaş modası nedir? İşte yanıtı...
Dikkat ünlüler bu modayı uygulamadan hile yapıyor. Bu yüzden trende uymadan önce 90'lı yıl kaş modasına dair ayrıntıları haberimizde okuyun. Geçtiğimiz ay moda haftasında başlatan Bella Hadid'in 90'lı yıllar kaş modasına Nicola Beckham'da uydu.

Kısa süre de sosyal medyada konu olan bu kaş modası sonrası birçok insan soluğu kuaförde aldı. 2000 yıllarının başından beri hayatımızdan çıkan bu kaş modelinin yeniden hortlaması ise güzellik algısını alt üst etti.



BELLA HADİD'İN BAŞLATTIĞI NİCOLA BECKHAM'IN DEVAM ETTİRDİĞİ 90'LI YILLARIN KAŞ MODASI
Tabi ki de 90'lı yılların Ebru Gündeş'inden Sibel Can'ından aşina olduğumuz ince kaş modası yeniden hortladı. Bu kez Hollywood'ta başlayan modada Bella Hadid ve Nicola Beckham gibi isimler hilelerle modayı başlattı. 2000 yılların başından bu yana dövme ve doldurma yöntemleriyle tren olan kalın kaşlar ise silinmeye başlandı.




Hadid ve Beckham'ın boya ve makyajla yaptıkları ince kaş akımı bir faciaya neden oldu. Ünlülerde her görülen modayı uygulamaya çalışanlar soluğu kuaförde aldı. Gözleri daha ön plana çıkaran ince kaş konusunda güzellik uzmanları uyarıda bulundu.


HERKESE YAKIŞMIYOR!
Yüz hatları geniş ve renkli gözlü olmayanlarda bu model yüz yapısında estetiksel bozukluğa neden olabilir. Uzmanlar ince kaş modelinin renkli göz ve kemikli yüzler için daha uygun olduğunu ancak kaşların sürekli alınması sonrasında dönüşü olmayan sorunlara neden olabileceğini vurguladı.




Çünkü ince kaşları kalınlaştırmak için kimyasal işlem gerekebilir. Bu yüzden ince kaşlardan önce kişilerin bu trendi nasıl uyguladıklarını kontrol etmelerinde fayda var.


 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
90ların, beckham, bella, hadidten, hortladı, kaş, modası, nicola, sonra, yaptırdı, şimdi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Jellyfish cut saç modası Beatrice Saç ve Makyaj Dünyası 2 21 Ekim 2022 15:54
Nicola Anne Peltz ağlıyor KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 08 Ağustos 2022 16:30
Tuba Büyüküstün estetik yaptırdı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 05 Temmuz 2022 07:16
Bella Hadid, limuzine çıktı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 10 Haziran 2022 14:49
Modası Geçmiş Denim Kuralları Beatrice Giyim-Çanta-Ayakkabı 0 09 Mayıs 2022 13:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net