Forum Logo




Saç Tellerinizi Kalınlaştırmanın En Basit Yöntemi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Mayıs 2022, 11:14   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Saç Tellerinizi Kalınlaştırmanın En Basit Yöntemi




Saç Tellerinizi Kalınlaştırmanın En Basit Yöntemi
Www.TrendForum.Net

Saçlarına uyguladığınız işlemler, saç boyaları ya da saçınıza yaptığınız yanlış bakımlar zamanla saç tellerinizin incelmesine ve kırılmasına sebep olur. Saçlarınız cansızlaştığı zaman birçok saç problemiyle karşı karşıya kalmış olursunuz. Saçlarınızı eski sağlığına kavuşturmak ve saç tellerini güçlendirmek için sayısız güzellik ürünü var ancak doğal yöntemlerle bu sorunlarla daha kolay baş edebilirsiniz.

İnce telli saçlara sahip olan çoğu kişi, saçlarına dolgunluk kazandırmak için sayısız güzellik ürünü kullanır. Fakat uygulanan bu yöntemlerin çoğu geçici olur. Yıpranan ve incelen saç tellerinizi kalınlaştırmak için doğal yöntemleri deneyebilirsiniz. İşte saç tellerini kalınlaştırmanın en doğal yolları...

1-DOĞAL ŞAMPUANLAR KULLANIN

Saçlarınızın gereken temizliğini yapmak için şampuanlardan faydalanırsınız. Ancak saç sağlığınız için kullandığınız şampuanların içeriği çok önemlidir. Saçınızı doğal yollardan sağlığına kavuşturmak istiyorsanız, şampuan etiketlerini daha dikkatli okumalısınız.

Bol köpük yapan sülfat içerikli şampuanlar, özellikle ince telli saçlara zarar verir. Bu sebeple içerisinde kimyasal barındırmayan doğal içerikli şampuanlarla saçlarınızı temizlemek daha doğru olur. Doğal şampuanları kullanmaya başladığınızda hem sağlıklı bir saç derinizi hem de güçlü saç telleriniz olur.




2-SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLERİ KULLANMAYIN
Saçlarınıza şekil vermeyi eminiz ki çok seviyorsunuz ancak onları sürekli ısıya maruz bırakmak çok kısa sürede yıpranmalarına sebep oluyor. Saç tellerini yüksek ısıya maruz bırakarak şekillendirmek, saçın koruyucu tabakasına zarar verir. Bu da saçların kopmasına ve incelmesine neden olabilir. Bu sebeple saçlarınızı mümkün olduğunda az şekillendirmeniz hatta doğal yollarla kurutmanız gerekir.


3-BESLENMENİZE DİKKAT EDİN
Sağlıklı saçlara kavuşmak istiyorsanız beslenme düzeninizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Araştırmalar, et yemeyen kişilerde çinko eksikliği geliştirme riskinin daha yüksek olduğunu ve bunun da saç dökülmelerine sebep olduğunu gösteriyor.

Çinko eksikliği aynı zamanda saçlarınızın çok daha cansız görünmesine neden olabilir. Bu sebeple beslenme listenize mutlaka protein ağırlıklı besinleri eklemeniz gerekir.


4-SAÇLARINIZA BAKIM YAPIN
Sağlıklı ve güçlü saç tellerine sahip olmak için düzenli olarak saç bakımı yapmanız gerekiyor. Saçlarınız hava şartlarından ya da uyguladığınız işlemlerden dolayı nemini kaybedebilir.

Güçlü ve pürüzsüz saçlar için de nem çok önemlidir. Saçlara kaybettiği nemini geri kazandırmak için gün içerisinde bol su tüketmeniz gerekir. Ayrıca düzenli olarak saçlara nem kazandıran maskelerden uygulamanız saç tellerinizi güçlendirerek pürüzsüz hale getirir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
basit, kalınlaştırmanın, saç, tellerinizi, yöntemi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Dekolte giyen kadınlar, erkeklerin gözünde basit kadın imajını mı taşır? Beatrice Trend Sorular 14 06 Aralık 2023 00:23
Deniz Salyangozunun Savunma Yöntemi Beatrice Hayvanlar Alemi 0 21 Nisan 2022 21:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net