Forum Logo




Barbie'nin Güzellik Sırları Neler? Barbie Saç ve Pürüzsüz Cildinin Sırrı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Ağustos 2023, 19:03   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Barbie'nin Güzellik Sırları Neler? Barbie Saç ve Pürüzsüz Cildinin Sırrı




Barbie'nin Güzellik Sırları Neler? Barbie Saç ve Pürüzsüz Cildinin Sırrı
Www.TrendForum.Net



Yayınlandığı tarihten itibaren dünyada gişe rekorları kıran Barbie filmi ile beraber Barbie güzellik sırları gündem oldu. Pürüzsüz cildi ve parlak saçlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Barbie'nin güzellik sırları uzmanlar tarafından ortaya çıkarıldı.


Başrolde Margot Robbie’nin yer aldığı Barbie, 21 Temmuz 2023’te vizyona girdi. Yayınlandığı günden beri gişe rekorları kıran Barbie, derin mavi gözleri, büyük gülümsemesi ve altın bukleleri ile başrol adeta bir porselen bir bebeği andırıyor. Avusturalyalı güzelliği ile Robbie’nin kusursuz yüzünü düşünürken aklımıza ilk olarak Barbie geliyor. Ünlü oyuncunun güzellik sırlarını merak etmemek elde değil, şanslı olacağız ki özel hayatıyla ilgili çekingen tavrına karşın, Margot Robbie güzellik rutini paylaşma konusunda oldukça açık sözlü.

Pürüzsüz cildi ve parlak saçlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Barbie yani Margot Robbie bakım sırlarını medya ile paylaştı


ÇİFT BAZLI TEMİZLEYİCİ VAZGEÇİLMEZİ!




Bebeksi güzelliği ve usta oyunculuğuyla gönlümüzde taht kuran Margot Robbie çift bazlı temizliği asla atlamıyor. Setlerde yapılan ağır makyajlara rağmen oldukça pürüzsüz bir cilde sahip olan Margot Robbie, bunun en büyük nedeninin cildini temiz tutması olduğunu söylüyor. Bir röportajında ise bunu “Uçakta seyahat ederken, makyajımı bir mendille çıkaracağım ve ardından Peter Thomas Roth cilt düzenleyici pedleri kullanacağım ” şeklinde belirterek hafızalarımıza arındırmanın etkisini kazandırdı desek yanlış olmaz.




Margot Robbie de maskelerin ciltte gerçekten dikkate değer bir fark oluşturduğunu açıklıyor. Kağıt maskelerden jöle formundaki tüp maskelere kadar pek çok ürünü severek kullanan Robbie’nin bizler için küçük bir sırrı var. Yüz maskesi yapamadığınız anlarda Caudalie Beauty Elixir sprey gibi doğal bir bakım spreyi ile cildinizi tazelemenin yanında makyajınızın kalıcılığını da arttırabilirsiniz.


Caudalie Beauty Elixir


DÜZENLİ GÜNEŞ KORUYUCU KULLANMAK!




Güneş ciltte kollajen yıkımını arttırdığı için ciltte sarkma ve buruş buruş görünüm dâhil tüm yaşlılık belirtilerinden sorumlu. Lekeler ve ince kırışıklıkları açısından da son derece etkili olan güneş kremi kullanmadan kesinlikle dışarıya çıkmadığını vurgulayan Robbie, özel günler harici Fresh markasının dudak nemlendiricilerini tercih ediyor.



Laura Mercier Tinted Moisturizer

Güzel oyuncunun bir başka ipucu ise ten ürünlerine nemlendirici eklemek. Her gün biraz nemlendirici ile karıştırılmış Laura Mercier Tinted Moisturizer veya Ellis Faas Skin Veil Foundation kullanarak teninde hafif bir kapatıcılık sağlıyor. Bu adımı cildi uyutmak olarak nitelendiriyor çünkü fazla ürüne maruz bırakılan ten zamanla yoruluyor, solgun gözüküyor. Bu sebeple bazı günler cildimiz için küçük bir tatil vermek cilt bariyerimizi güçlendirecektir.


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 09 Ağustos 2023, 21:30   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Barbie'nin Güzellik Sırları Neler? Barbie Saç ve Pürüzsüz Cildinin Sırrı




Bi barbie değilim ama benim de cildim güzeldir
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 09 Ağustos 2023, 21:53   #3
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Barbie'nin Güzellik Sırları Neler? Barbie Saç ve Pürüzsüz Cildinin Sırrı




Barbie güzel mi?
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
barbie, barbienin, cildinin, güzellik, neler, pürüzsüz, saç, sırları, sırrı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Barbie Filmi Asi Ruh Trend Sözlük 4 31 Temmuz 2023 21:00
Barbie - 2023 mortal Film Tanıtımları 4 22 Temmuz 2023 19:54
Barbie | Resmi Fragman mortal Sinema Dünyası 3 25 Mayıs 2023 22:17
Barbie kız seven erkek Razor Trend Sözlük 1 14 Mayıs 2023 08:42
Güzellik Sırları ~ Moda ve Güzellik Hakkında Herşey.. Astrea Vücut ve Cilt Bakımı 9 14 Mayıs 2022 02:40




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net