Forum Logo




Lyn Skincare Lyn Arındırıcı Peeling


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Temmuz 2022, 16:07   #1
Çevrimdışı
Lyn Skincare Lyn Arındırıcı Peeling




Lyn Skincare Lyn Arındırıcı Peeling
Www.TrendForum.Net



Lyn Arındırcı Peeling içeriğinde yer alan doğal bir antioksidan olan defne yaprağı ile cildinizde biriken kiri ve yağı temizleyerek doğal ve sağlıklı bir cilt görümüne kavuşmanızı sağlar. Peeling mikro tanecikler içerdiği için gözenekleri derinlemesine temizleyerek düzenli kullanım durumunda siyah nokta ve sivilce oluşumunu engeller.

Peeling ayrıca beyaz kil içermektedir. Bu sayede cildinizde biriken ölü deri atılarak yenilenmiş canlı ve parlak bir cilt görünüm sunar. Ürün matlaşma ya da yağlanma durumlarına karşı Ph değeri koruma kalkanı ile savaş halindedir.

Defne yaprağı tozu ile cilt ölü derilerden arındırılır. Defne yaprağı suyu ile cilt kirlerden arındırılarak cilt yağı dengelenir. Kil ise cildin sebum dengesini sağlayarak cildi siyah noktalardan arındırır.

Peeling, yağlı ve karma ciltler için haftada 2 kez, kuru ve hassas ciltlerde ise haftada 1 kez kullanıma uygundur. Ürün tüm yüze uygulanıp 2 dakika beklenerek silinmelidir. Daha sonra bol su ile durulanmalıdır. Uygulama sonrası cildinizde bıraktığı parlak ve yumuşaklık hissini fark edeceksiniz. Ürün düzenli kullanılması durumunda cildin kaybettiği renk dengesi ve parlaklığı yeniden kazanır. Göz ve dudak çevresine uygulanmamalıdır. Ürün paraben içermez, dermatolojik olarak test edilmiştir.

Listelist
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arındırıcı, lyn, peeling, skincare


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Missha Pha İçerikli Ölü Deri Arındırıcı Yaprak Maske KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 1 01 Temmuz 2022 23:58
The Body Shop Çay Ağacı Peeling KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 01 Temmuz 2022 16:07
Darphin Mild Aroma Peeling KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 01 Temmuz 2022 16:06
Sinoz Arındırıcı Kil Maske KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 01 Temmuz 2022 16:04
Bioderma Pigmentbio Peeling Etkili Temizleme Jeli 200ml KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 01 Temmuz 2022 16:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net