Forum Logo




L’Oréal Paris


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Ekim 2022, 12:55   #1
Çevrimiçi
L’Oréal Paris




L’Oréal Paris
Www.TrendForum.Net



Renkli nemlendirici listemize L’Oréal Paris Skin Paradise Su Bazlı Renkli Nemlendirici ile giriş yapıyoruz. Derinlemesine nemlenmiş cildiniz ile doğal ışıltınızı yakalamak için Loreal ailesi size şahane bir ürün sunuyor. Cilt bakımı ve makyaj rutininizde hızla yerini alacak Skin Paradise Su Bazlı Renkli Nemlendirici cildinizin gün boyu sağlıkla ışıldamasına olanak sağlar. Tek bir cilt ürünü ile ıslak cilt makyajı görünümü yakalamak isteyenler için idealdir.

24 saat nemlendirici etkisiyle yorgun cildinizi canlandırırken, içeriğindeki aloe vera, zencefil ve güvercin ağacı özleri nemin cilde nüfuz etmesini sağlayarak cilde derinlemesine bakım yapar. SPF 20 ile cildinizi güneşin zararlı ışınlarından her an korumaya yardımcı olur. Skin Paradise Su Bazlı Renkli Nemlendirici ultra nazik dokusu, ciltte bıraktığı fresh & hafif his ile cilt bakımınızın vazgeçilmez bir parçası olacak.

Listelist
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
l’oréal, paris


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Paris Sendromu Beatrice Psikiyatri 0 27 Eylül 2022 17:54
L’Oréal Paris- Hyaluron Uzmanı Cilt Dolgunlaştıran Nemlendirici Krem KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 15 Temmuz 2022 19:59
L’Oréal Paris Yaş Uzmanı 40+ Kırışıklık Karşıtı Sıkılaştırıcı Göz Kremi KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 04 Temmuz 2022 21:32
L’Oréal Paris Lash Paradise Intense Black Ekstra Siyah KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 04 Temmuz 2022 21:27
Serenay Sarıkaya Paris'te KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 08 Haziran 2022 15:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net