Forum Logo




Sancak


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Haziran 2022, 13:57   #1
Çevrimdışı
Sancak




Sancak
Www.TrendForum.Net




Sancak müzik dünyasına son yıllarda sağlam şarkıları ile ciddi giriş yapan ünlü isimlerdendir. Kısa sürede sıkı bir hayran kitlesine ulaşan sanatçı hakkında ise sevenleri bir çok sorunun cevaplarını merak etmektedir. Doğum tarihi, kaç yaşında? aslen nereli? doğum yeri, boyu, kilosu ve daha bir çok sorunun cevabı.

Sancak 1989 yılının Temmuz ayında dünyaya gelmiştir, burcu Yengeç’tir. Gerçek ismi Yılmaz Erdoğan olan sanatçı İstanbul, Gaziosmanpaşa doğumludur. Boyu, 1.78 cm, kilosu ise 75’tir. İlköğretim eğitimini Yeşilpınar’da tamamlamıştır. Üç kardeştir ve ailenin en küçük çocuğudur. Lise döneminde arkadaşları ile birlikte müzik ile ilgilenmeye başlamıştır. 2004 yılında ise yaşadığı bazı ailevi sorunlar nedeni ile annesi ile birlikte Tekirdağ Çorlu’ya yerleşmiştir.

Namık Kemal Üniversitesi Muhasebe bölümü’nden mezun olan Sancak 2008 yılında Orkestral Çöküntü isimli ilk Underground albümü yayınlamıştır. 2010 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fizik bölümünü kazanmış 2 sene orada kalmıştır.

Daha sonra Ultrasoniç Production’a dahil olmuş ve 2010 Resim isimli ilk albümünü müzik piyasasına sürmüştür. Daha sonra Eskişehir OGÜ Fizik Bölümü’nü kazanmış ve eğitimini sürdürmüştür.

Son dönemlerde rap müzikten pop müziğe geçiş yapmış gibi gözüksede halen rap ile sıkı fıkı olduğunu belirtmiştir. Özellikle son dönemlerde Yağmur, Çık Aklımdan, Korkma Söyle, Gel Artık, Darmaduman, Uçurum, Gün Olur Beni Unutursan gibi hit parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmıştır. Bugüne kadar Gitme Kal Diyemedim, Gen Sen Sabret, Yağmur ve Burada Her Şey Aynı isimli çalışmaların altına imzasını atmıştır.
Kendisine müzik konusunda Scott Storch’u örnek alan Sancak ayrıca Almanya’dan Azad’ı dinlediğini ve sevdiğini belirtmiştir.



Alıntı


__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
sancak


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 





TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net