Forum Logo




Her Annenin İzlemesi Gereken 7 Harika Film

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Ocak 2023, 17:31   #1
Çevrimiçi
Her Annenin İzlemesi Gereken 7 Harika Film




Her Annenin İzlemesi Gereken 7 Harika Film
Www.TrendForum.Net

Her Annenin İzlemesi Gereken 7 Harika Film






What To Expect When You're Expecting / Dikkat Bebek Var (Yapım Yılı: 2012)
Doğumlarına az bir süre kala yolları bir şekilde kesişen 5 çiftin aynı dönemlerde doğum yapması beklerken hamilelik sürecinde birçok zorluğa göğüs geriyor. En mutlu en heyecan verici anlarına beraber tanıklık ediyorlar. Ancak unuttukları bir şey var siz ne kadar plan yaparsanız yapın hayat hiç beklenmedik şeyleri önünüze koyar. Bu romantik komedi size ve ailenize harika bir zaman deneyimi yaşatacak.

Babies / Bebekler (Yapım Yılı: 2010)
Fransız yapımı bu belgesel de, Moğolistan’dan Nambiya’ya Kaliforniya’dan Japonya’ya dünyanın dör bir yanındaki bebeklerin yetiştirilme tarzı ve farklı kültürleri ele alınmış. Sizi derinden etkileyecek bu filmde harika zaman geçireceksiniz.

Motherhood / Annelik (Yapım Yılı: 2009)
Anneliğin ne kadar zor bir o kadar da harika bir duygu olduğunu hepimiz biliyoruz. Her gün çocukları beslemek, göz kulak olmak, ve tüm bunları zamanla yarışarak yapmak. Bu filmde çocuk büyütmenin neşeli olduğu kadar stresli yönlerini açığa çıkaran, çocuk büyütürken kendini nasıl unuttuklarını anlatan harika bir film.

A Happy Event / Aramızda Bebek Var (Yapım Yılı: 2011)
Çok mutlu olan bir çift çocuk yapmaya karar verir. Aşk, zerafet, bağlılık, aile olmak, tam anlamıyla annelik ve fedakarlığın bir arada olduğu bu filmde çok duygulanacaksınız.

Baby Mama / Taşıyıcı Anne (Yapım Yılı: 2008)
Kate, hem kariyerinde başarı hem de bekar bir kadındır. Ancak kariyerini her zaman ön planda tutmuş özel hayatını ise bir kenara atmıştır. 37 yaşına geldiğinde ise anne olma kararı vermiştir. Ancak hamile kalmasının imkansız olduğunu öğrendikten sonra çok üzülür. Yine de yılmayıp çözüm arar. Bir genç kızın doğurmasını ve bu bebeği kendisine vermesini ister. Tüm hamilelik zorluklarına birlikte katlanacaklardır. Bu filmde zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayacaksınız.

Nine Months / Dokuz Ay (Yapım Yılı: 1996)
5 yıldır birlikte olduğu Rebeccanın hamile olduğu haberini alana kadar hayatı mükemmel gitmektedir. Çocuklardan çok sıkılmış bir çocuk psikiyatri olan samuel bu bebeği her ne kadar istese de Rebecca bu bebeği doğuracaktır. Hem duygusal hem de komedinin bi arada olduğu bu filmden çok keyif alacaksınız.

Baby’s Day Out / Bebek Firarda (Yapım Yılı: 1994)
Geldik serimizin en harika filmine. Herkesin izlediğini ama bir kez daha izlemesi gerektiğini düşündüğümüz bu filmde, üç beceriksiz fidyeci tarafından kaçırılan bir bebek ve bebeğin başından geçen komik olayları anlatan enfes bir komedi sizi bekliyor.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
annenin, film, gereken, harika, İzlemesi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Korku/Gerilim sevenlerin kesinlikle izlemiş olması gereken 12 film Beatrice Film Tanıtımları 5 07 Kasım 2022 11:39
Beşiktaş'ın harika çocuğuydu, ezeli rakibe gidiyor! KoJiRo Beşiktaş 0 22 Haziran 2022 20:59
Şekersiz 10 gün diyeti: Formda ve sağlıklı bir vücut için harika bir başlangıç Beatrice Kilo vermek istiyorum 0 18 Haziran 2022 09:21
Sasha Djordjevic: “Savunmada Harika Bir İş Çıkardık” KoJiRo Basketbol 0 08 Haziran 2022 13:35
Annenin Sırrıdır Çocuk (Tv8) mamihlapinatapai Yerli Diziler 0 07 Mayıs 2022 12:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net