Forum Logo




"John Wick" Bir Milyar Dolar Kulübüne Girdi!

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mayıs 2023, 19:39   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
"John Wick" Bir Milyar Dolar Kulübüne Girdi!




"John Wick" Bir Milyar Dolar Kulübüne Girdi!
Www.TrendForum.Net




Lionsgate'in Keanu Reeves başrollü aksiyon serisinin Mart ayında izleyiciyle buluşan son filmi "John Wick: Chapter 4" dünya çapındaki 427.5 milyon dolarlık hasılatıyla serinin en başarılı filmi oldu.
"John Wick 4"ün bilet satışlarındaki başarısı ülkemizde de filmin bir milyon seyirciyi aşmasıyla kendini gösterdi. İzleyicilerden ve eleştirmenlerden çok olumlu yorumlar alan film, gişedeki başarısını da sürdürünce John Wick serisinin toplam hasılatı bir milyar doları aştı.



John Wick filmleri örneğine az rastlanır şekilde her yeni filmde bir öncekinin üstüne çıkmayı başardı. 2014 tarihli ve oldukça düşük bütçeli ilk film küresel çapta 86.1 milyon dolar kazanırken, 2017 tarihli devam filmi "John Wick: Chapter Two" 174.3 milyon dolar, üçüncü film "John Wick: Chapter 3 - Parabellum" ise 328.3 milyon dolar hasılat elde etmişti.
Lionsgate Motion Picture Group başkanı Joe Drake, "Bu dönüm noktası, Chad Stahelski ve Keanu Reeves ile Basil Iwanyk ve Erica Lee'nin, bu serideki birbirini izleyen her filmde kendilerini aşmayı kendilerine görev edinmiş olan inanılmaz çalışmalarının bir kanıtıdır. Bizi bu inanılmaz başarıya ulaştırdıkları için küresel sinemaseverlere daha fazla minnettar olamayız." dedi.
Chad Stahelski, High Table olarak bilinen güçlü örgüte karşı mücadelesini sürdüren ünlü tetikçiyi konu alan son "John Wick"i yönetmek için yönetmen koltuğuna geri döndü. Lionsgate, beşinci "John Wick" macerası konusunda henüz resmi bir açıklama yapmadı, ancak Reeves ve diğer bazı oyuncular, Ana de Armas'ın rol aldığı bir yan hikaye olan "Ballerina" için geri dönüyor.


beyazperde




 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, dolar, girdi, john wick, kulübüne, milyar


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
"Süper Mario Kardeşler Filmi" 1 Milyar Dolar Sınırını Geçti! DeepSilence Sinema Dünyası 1 03 Mayıs 2023 18:27
"John Wick 4" Bir Haftada 150 Milyon Dolardan Fazla Kazandı! DeepSilence Sinema Dünyası 0 01 Nisan 2023 15:53
John Wick 4 filminde Keanu Reeves yalnızca 380 kelime kullanıyor Zeytin Sinema Dünyası 2 29 Mart 2023 12:06
Sabancı'nın"İnsanın rahat ve mutlu yaşabilmesi için milyar dolarlara ihtiyaç yok, 50-100 milyon dolar yeter." açıklaması Beatrice Trend Sözlük 2 08 Ocak 2023 02:50
"Black Panther: Wakanda Forever" Amerika'da 300 Milyon Dolar Sınırını Aştı DeepSilence Film Tanıtımları 0 25 Kasım 2022 10:22




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net