Forum Logo




James Cameron Yeni Bir Terminatör Filmi Yazıyor!

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mayıs 2023, 15:51   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
James Cameron Yeni Bir Terminatör Filmi Yazıyor!




James Cameron Yeni Bir Terminatör Filmi Yazıyor!
Www.TrendForum.Net



Aksiyon ikonu Arnold Schwarzenegger'in Terminatör serisiyle vedalaştığını açıklamasının hemen ardından ilk iki filmin yönetmeni ve senaristi James Cameron'ın yeni bir Terminatör filmi için çalışmaya başladığı ortaya çıktı.
Dell Technologies World'de bir söyleşiye katılan yönetmen, üç ay önce yeni bir Terminatör filmi için senaryo yazmaya başladığını duyurdu ve daha ileri gitmeden önce yapay zekanın gidişatını görmek istediğini de sözlerine ekledi.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

James Cameron kendi yönettiği "Terminatör" ve "Terminatör 2: Mahşer Günü"nden sonra gelen üç film projesine dahil değildi ancak 2019 tarihli "Terminatör: Kara Kader" filminde hem hikaye yazarı hem de yapımcı olarak görev aldı. Ne var ki bu film 122.6 milyon dolarlık kayıpla tüm zamanların en kötü iş yapan filmleri arasında yer alıyor.
Aralık ayında "Avatar: Suyun Yolu" filminin tanıtım turları sırasında sık sık röportaj veren Cameroni Terminatör serisini tamamen baştan başlatmaya yönelik bir girişimden bahsetmiş ve "Eğer yeni bir Terminatör filmi çekseydim ve belki de bu seriyi yeniden başlatsaydım - ki bu şu anda tartışılıyor ama hiçbir şey kesin değil - bu filmde kötü robotların çıldırmasından çok yapay zeka tarafını ele alırdım." ifadelerini kullanmıştı.

Cameron'ın şu anda yazdığı senaryonun bir devam filmi mi yoksa bir reboot filmi mi olduğu şimdilik bilinmiyor. Diğer yandan "Avatar 3"ü tamamlamak ve "Avatar 4" ile "Avatar 5" filmlerini çekmek için yoğun bir takvimi olan yönetmen Terminatör filmini yakın zamanda hayata geçirebilecek gibi durmuyor.

beyazperde
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 26 Mayıs 2023, 20:56   #2
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: James Cameron Yeni Bir Terminatör Filmi Yazıyor!




Aradığım şeyi bulamadım.
Seçimi kimin kazanacağı umrumda olur mu?
Tayyip ći
P . Ç. Miş . Ters cevir çip. E. Musk Onay aldı.
Siz in gibi her bir salak cehenneme gitmeye hakedior.

Ninesinizin de sizin de Ta. ...



Sadece hakedenleri kurtaracağım!


 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, cameron, filmi, james, terminatör, yazıyor, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
McKay'in Robert Pattinson Başrollü Yeni Filmi Netflix'in Oldu DeepSilence Netflix 2 04 Mayıs 2023 10:30
James Cameron Avatar 3 için yeşil ışık yaktı: Kötü Na'viler yolda Zeytin Sinema Dünyası 2 04 Ocak 2023 17:15
İsrail'de Netflix'in yeni filmi Farha'ya büyük tepki: Yayınlanması çılgınlıktır Zeytin Dünyadan Haberler 0 02 Aralık 2022 12:44
Cem Yılmaz’ın Yeni Netflix Filmi “Ayzek ile Bir Gece”den İlk Görseller! DeepSilence Netflix 0 10 Kasım 2022 09:09
LeBron James&Lakers Arasındaki Görüşmeler İyi Gidiyor,Oklar Yeni Kontratı Gösteriyor KoJiRo Basketbol 0 06 Ağustos 2022 17:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net