Forum Logo




İngiltere’den Türkiye'ye Büyük Ödül!

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Haziran 2023, 15:06   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
İngiltere’den Türkiye'ye Büyük Ödül!




İngiltere’den Türkiye'ye Büyük Ödül!
Www.TrendForum.Net



Türkiye’nin ilk uzun metraj kadın bilim kurgu ve distopya yönetmeni ünvanına sahip Serpil Altın’ın filmi “Bir Zamanlar Gelecek: 2121” İngiltere’de düzenlenen 23. Sci-Fi London / Londra Uluslararası Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali’nde En İyi Uzun Metraj Bilim Kurgu Film ödülünü kazandı. Sci-Fi London, Birleşik Krallık merkezli olarak bilim kurgu ve fantezi türlerine adanmış tek film festivali.

“Bir Zamanlar Gelecek: 2121” ayrıca geçtiğimiz aylarda Amerika’da gerçekleşen 19. Phoenix Uluslararası Horror and Sci-Fi Film Festivali’nde de “En İyi Bilim Kurgu Film” ödülünü kazanmıştı.

Türkiye’nin ilk sürdürülebilir film (Yeşil Film prodüksiyon ilkelerine sadık kalmaya gayret eden) girişimi olan, yönetmenliğini ve senaristliğini Serpil Altın’ın, yapımcılığını ve eş senaristliğini Korhan Uğur’un, sanat yönetmenliğini Özüdoğru Cici’nin ve görüntü yönetmenliğini Kaan Çalışkan’ın yaptığı “Bir Zamanlar Gelecek: 2121”in oyuncu kadrosunda Selen Öztürk, Çağdaş Onur Öztürk, Ayşenil Şamlıoğlu, Sukeyna Kılıç yer alıyor.

Filmin konusu kısaca şöyle: Gelecekte iklim krizi ve kıtlık sebebiyle yeryüzü yaşanılmaz hale gelir. “Kıtlık Kanunları” gereği sisteme getirilen yeni hayat karşılığında, yaşlı neslin yok edilmesi zorunludur. Bu sistemde yaşayan ailenin hayatı yeni bebek haberiyle değişir.


beyazperde
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
büyük, türkiyeye, İngiltere’den, Ödül


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İbrahim Selim'e Cezayir'den ödül Zeytin Sinema Dünyası 1 16 Mayıs 2023 16:06
Honda, Red Dot Tasarım Ödülleri'nde 4 ödül kazandı KoJiRo Otomobil & Modifiye Tuning 0 04 Nisan 2023 13:29
Kanadalı profesör Nissen: Türkiye'de sadece birkaç yer büyük deprem riski taşımıyor Zeytin Dünyadan Haberler 0 14 Şubat 2023 12:01
Suudi Arabistan'daki ödül törenine katıldı! Aykut Ünlülerin Dünyası 2 23 Ocak 2023 09:34
Ali ( Ödül Almış Bir Film ) DeepSilence Trend Ansiklopedi 0 01 Haziran 2022 10:40




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net