Forum Logo




Tarantino "Kill Bill 3" İçin Kapıyı Tamamen Kapattı

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Temmuz 2023, 11:05   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Tarantino "Kill Bill 3" İçin Kapıyı Tamamen Kapattı




Tarantino "Kill Bill 3" İçin Kapıyı Tamamen Kapattı
Www.TrendForum.Net



Quentin Tarantino imzalı Kill Bill serisinin noktalanmasından bu yana 20 yılı aşkın süre geçmesine ve yönetmen 10. filminden sonra emekli olacağını açıklamasına rağmen, yıllardır konuşulan potansiyel bir üçüncü filme yönelik büyük bir ilgi var. ancak şu anda son sinema filminin hazırlıkları içinde olan Tarantino başka bir Kill Bill filmi çekmeyeceğini doğruladı.

"Kill Bill: Volume 1" ve "Kill Bill: Volume 2", düğününde kendisini öldürmeye çalışan eski patronu Bill ve meslektaşlarına karşı şiddet dolu bir intikam arayışına giren eski suikastçı Beatrix "The Bride" Kiddo'nun hikayesini anlatıyordu.

Üçüncü filmin Uma Thurman'ın Beatrix karakterinin kızına odaklanacağı ve bu karakteri Thurman'ın kızı Maya Hawke'ın oynayacağına dair söylentiler son zamanlarda artmıştı. Tarantino "The Movie Critic" adlı son filmini duyurduğunda bile hayranlar yönetmenin üçüncü bir Kill Bill filmi için istisna yapacağını düşünüyordu.

Fakat Tarantino, De Morgen ile konuşurken "Kill Bill: Volume 3" için kapıları kesin olarak kapattı: "Bunun olacağını düşünmüyorum. Son filmim bir film eleştirmeni, bir erkek eleştirmen hakkında ve 70'lerde geçiyor."

Yönetmen 2019'da bir radyo röportajında ​​üçüncü bir "Kill Bill"in "kesinlikle olası" olduğunu söylemişti ancak aradan geçen yıllarda bu fikirden tamamen vazgeçmiş gibi görünüyor.



BEYAZPERDE
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
kapattı, kapıyı, kill bill 3, tamamen, tarantino, İçin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Margot Robbie ve Ryan Gosling "Ocean's 11" İçin Hazır! DeepSilence Sinema Dünyası 0 09 Haziran 2023 20:21
"Operadaki Hayalet" 35 yıl sonra perde kapattı Zeytin Kültür & Sanat & Tarih 0 19 Nisan 2023 10:49
Karıncaların ölüleri için düzenledikleri "cenaze törenini" gördüğünüzde, mısır gevreğine karşı bakışınız tamamen değişebilir. Roronoa Zoro Hayvanlar Alemi 0 30 Aralık 2022 16:14
Horner: "Sonuçtan tamamen memnunum" KoJiRo Formula 1 0 12 Haziran 2022 08:43
Marko: "Perez arayı kapattı fakat Verstappen daha hızlı" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:18




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net