Forum Logo




"Ferrari" İçin Vizyon Tarihi Belirlendi

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Temmuz 2023, 17:29   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
"Ferrari" İçin Vizyon Tarihi Belirlendi




"Ferrari" İçin Vizyon Tarihi Belirlendi
Www.TrendForum.Net



Aslında bu yaz izleyicilerle buluşması beklenen ancak dağımcı STX Stüdyosu'nun batmasıyla geleceği belirsizleşen "Ferrari" filminin ABD'deki dağıtım haklarını Neon satın aldı ve filmi Noel gününde yani 25 Aralık'ta yayınlayacağını açıkladı.

"Heat", "The Last of the Mohicans", "Collateral" gibi klasiklere imza atan Michael Mann'in sekiz yıl sonra yönettiği ilk film olan "Ferrari"de, Enzo Ferrari'ye Adam Driver hayat veriyor. Enzo'nun tutkulu bir aşk yaşadığı eşi Laura Ferrari rolünde ise Penelope Cruz var.

Hikaye 1957 yazında geçiyor ve Enzo Ferrari'nin şirket iflasının, fırtınalı bir evliliğin ve oğlunun ölümünün eşiğindeki mücadelesini anlatıyor. Bu arka plana karşı, Ferrari her şeyi tek bir yarışa yatırıyor - İtalya'daki 1.000 millik Mille Miglia.

Filmin bestecisi Daniel Pemberton kısa bir süre önce Collider ile konuştu ve filmin izleyicileri "gerçekten de motor yarışlarının çılgınlığının içine soktuğunu" söyledi, üstelik sadece heyecan açısından değil, risk açısından insanların hayatlarına kattığı bedel de dahil: "O dönemde, arkadaşlar sürekli ölüyor. Film, yarışmak kadar çok kederi de ele alıyor.”

90 milyon dolar bütçeli "Ferrari"nin oyuncu kadrosunda ayrıca Shailene Woodley, Jack O’Connell, Sarah Gadon, Patrick Dempsey ve Gabriel Leone yer alıyor. Büyük bir Oscar yarışçısı olması beklenen filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.



BEYAZPERDE
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
belirlendi, ferrari, tarihi, vizyon, İçin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
"Beetlejuice 2"nin Vizyon Tarihi Açıklandı DeepSilence Film Tanıtımları 1 11 Mayıs 2023 21:51
Leclerc: "Mercedes'in sorunlarının bedelini Ferrari'nin ödemesi haksızlık" KoJiRo Formula 1 0 18 Haziran 2022 07:47
"Ferrari'nin dayanıklılık problemini çözme isteği başarılı olmadı" KoJiRo Formula 1 0 14 Haziran 2022 05:04
Hill, Leclerc'i uyardı: "Ferrari, eleştirileri sineye çekmez" KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 21:02
Binotto, Ferrari'nin "başarısız" protestosunun ardından FIA'dan yanıt bekliyor KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 20:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net