Forum Logo




Paramount'un Animasyon Kararı Guillermo del Toro'yu Kızdırdı

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Ağustos 2023, 15:06   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Paramount'un Animasyon Kararı Guillermo del Toro'yu Kızdırdı




Paramount'un Animasyon Kararı Guillermo del Toro'yu Kızdırdı
Www.TrendForum.Net



Paramount Pictures CEO'su Brian Robbins'in açıkladığı yeni animasyon film planları, "Pinokyo" filmiyle Oscar aldıktan sonra kariyerine animasyon odaklı devam etmek isteyen Guillermo del Toro'yu kızdırdı.

Variety ile konuşan Robbins, stüdyonun artık orijinal animasyonlara para yatırıp "insanların sinemaya gelmesi için dua etmeyeceğini", halihazırda sabit bir izleyici kitlesi bulunan Sünger Bob Kare Pantolon, Avatar: Son Hava Bükücü gibi serilere odaklanacaklarını belirtti.

"Lightyear" ve "Elemental" filmlerinin gişedeki kötü performansını örnek göstererek "Bu artık Disney ve Pixar ile ilgili değil" deiyen Robbins, "insanlar alaycı ve komik bir bakış açısına sahip animasyon filmler arıyor" dedi.

Animasyon filmler konusunda oldukça cesaretlendirici bir tavrı olan ve "animasyon sadece çocuklar için bir tür değildir" yaklaşımını benimseyen del Toro, Robbins'in bu yaklaşımına Twitter'dan kısa bir şekilde "Sevgili Tanrım-" diyerek yanıt verdi. Oscar'lı yönetmen sözlerinin devamını yazmasa da öfkesini açık bir şekilde ortaya koydu.

Yönetmen daha sonra "Toy Story, The Incredibles, Tersyüz, Karlar Ülkesi, Ruhların Kaçışı, Komşum Totoro, vb. hepsi vizyona girdikten sonra milyonlar kazandıran ve ticari olarak MİLYARLAR kazandırmaya devam eden orijinal filmlerdi." yazan bir tweet'i yeniden paylaşarak fikirlerini pekiştirdi.

Son dönemin en beğenilen animasyon filmlerinden "Across the Spider-Verse"in ortak yazarı, "Ailem Robotlara Karşı"nın yapımcısı ve "Lego Filmi"nin yönetmeni Christopher Miller da Paramount CEO'suna tepki gösterdi.

"Bu cahilce bir tavır. Hiçbir stüdyo başkanı bundan sonra orijinal bir drama, aksiyon filmi, biyografik ya da komedi yapmayacağını ya da Avatar'ı yapmayacağını söylemez." diyen Miller, Yalnızca animasyonun halihazırda var olan filmlere ve karakterlere yönelmesi gerektiği fikrini çok saçma bulduğunu belirtti.

Paramount'un son animasyon filmi "Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası" 4 Ağustos'ta vizyona girecek ve şimdiden bir devam filmi ve iki sezonluk Paramount+spin-off dizisi için çalışmalar başladı.


BEYAZPERDE
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
animasyon, del, guillermo, kararı, kızdırdı, paramountun, toroyu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sizin için bir kararı vermek mi zor, yoksa o kararı uygulamak mı ? Beatrice Kafamıza Göre 6 15 Kasım 2023 19:23
Tom Cruise ve Paramount CEO'su Arasında Kavga ! DeepSilence Sinema Dünyası 0 03 Ağustos 2023 14:33
İrem Derici'ye yapılan yorumlar sevgilisini kızdırdı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 21 Temmuz 2023 20:32
Guillermo Del Toro Kariyerine Animasyon Filmlerle Devam Edecek DeepSilence Sinema Dünyası 0 15 Haziran 2023 14:54
Animasyon filmleri Razor Trend Sözlük 3 15 Kasım 2022 21:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net