Forum Logo




Netflix, Percy Jackson spinoff’unu iptal etti

Film tanýtýmlarýnýn ve sinema dünyasýna dair tüm konulara bu baþlýk altýndan ulaþabilirsiniz


Kullanýcý Etiket Listesi

Yeni Konu Oluþtur Yanýtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Þubat 2024, 17:26   #1
Çevrimdýþý
Netflix, Percy Jackson spinoff’unu iptal etti




Netflix, Percy Jackson spinoff’unu iptal etti
Www.TrendForum.Net

Netflix Percy Jackson spinoff’u merakla bekleniyordu. Ancak görünen o ki Kane Chronicles projesi rafa kaldýrýldý.



Netflix, Percy Jackson evrenini geniþletme planlarýna son verdi. Rick Riordan’ýn diðer fantastik macera kitap serisi olan Kane Chronicles uyarlamasý için önceden duyurulan film üçlemesi projesi, Netflix tarafýndan iptal edildi.

Netflix Percy Jackson spinoff’u Kane Chronicles, dört yýlýn ardýndan iptal edildi

Aralýk ayýnda Disney+’da yayýnlanan dizi öncesinde Percy Jackson evreni, Kane Chronicles kitaplarý için Netflix’te bir film üçlemesi ile geniþlemeye hazýr görünüyordu. Ancak bu duyurunun üzerinden dört yýl geçmesine raðmen yazar Rick Riordan, Netflix’in bu giriþimi gerçekleþtirmeme kararý aldýðýný açýkladý.



Riordan, Netflix’in bu kitaplarý film yapmaktan vazgeçmeye karar verdiðini söyledi. Sonuç olarak, filmleri yapmak isteyen herhangi bir stüdyo, öncelikle ön prodüksiyon maliyetlerini karþýlamak zorunda kalacak. Riordan’a göre, bu durum alýþýlmadýk deðil ve akýþ hizmetlerinin hepsinin kemerlerini sýktýðýný ve para tasarrufu yapabilmek için neyi iptal edebileceklerini gözden geçirdiklerini belirtti.

Percy Jackson & Olympians için yakýn zamanda duyurulan ikinci sezona raðmen, Netflix Percy Jackson spinoff’u Kane Chronicles’ýn rafa kalkmasýný engelleyemedi. Riordan, geçmiþte bahsettiði diðer karakter Magnus Chase için planlanan spinoff için ise beklemede kalmamýzý istedi.

Kane Chronicles, Percy gibi tanrýlarýn torunlarý olan sihirbaz kardeþler Carter ve Sadie’ye odaklanýyor. Ancak Percy ve yakýn çevresindeki karakterler Yunan tanrýlarýndan gelirken, Kane kardeþler Narmer ve Ramses the Great’ten geliyor ve maceralarý daha çok Mýsýr tarihi ve mitolojisi etrafýnda dönüyor. Onlarýn üçlemesi (ve eþlik eden kýsa hikayeleri) ayrýca ana seriden daha çok genç kesime odaklý.

Percy Jackson & Olympians dizisi þu anda Disney+ platformunda olduðundan Netflix Percy Jackson spinoff’u Kane Chronicles’ý da devralmasý muhtemel olabilir.

[Sadece kayýtlý ve aktif kullanýcýlar baðlantýlarý görebilir. ]
__________________

Ýmzalardaki baðlantýlarý veya görselleri görüntülemek için gönderi sayýnýzýn 10 veya daha fazla olmasý gerekir.
 
Alýntý ile Yanýt

Yanýtla

Ýçeriði Sosyalleþtir

Etiketler
etti, iptal, jackson, netflix, percy, spinoff’unu


Þu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanýcýlar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Baþlatan Forum Yanýtlar Son Mesaj
Michael Jackson'ýn kýzý Paris Jackson kýrmýzý halýda göz kamaþtýrdý KoJiRo Ünlülerin Dünyasý 0 06 Þubat 2024 11:17
Rick Riordan - Percy Jackson ve Olimposlular Kitap Serisi Hakkýnda Bilgiler Asi Ruh Kitap Özetleri - Kitap Tanýtýmlarý 3 12 Haziran 2023 18:22
Melek Mosso konserini iptal etti DeepSilence Ünlülerin Dünyasý 0 09 Haziran 2023 07:34
Netflix, Sýcak Kafa dizisini iptal etti! Baþrol oyuncusu Þevket Çoruh'tan manidar paylaþým gecikmedi KoJiRo Ünlülerin Dünyasý 1 04 Þubat 2023 13:04
Ýbrahim Selim, Hasan Can Kaya programýný iptal etti KoJiRo Ünlülerin Dünyasý 1 30 Mayýs 2022 21:01




TrendForum.Net genel forum paylaþým sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kiþiler, kontrole tabi tutulmaksýzýn içerik paylaþabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaþýlan mesaj, konu ve görsellerden yana doðabilecek yasal sorumluluklar; paylaþan kullanýcýya aittir, TrendForum.Net yer saðlayýcý olduðu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. Ýllegal herhangi bir faaliyetin saptanmasý durumunda; ÝLETÝÞÝM sayfasý üzerinden ulaþýldýðý takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafýnýza dönüþ saðlanacaktýr.
5846 sayýlý Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereðince sitemizde telif hakký bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaþýmý yasaktýr. Yasal iþlem olmasý halinde paylaþan kiþi ya da kiþilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslý vBulletin® kullanmaktadýr. Tüm haklarý saklýdýr. ©2022-2024
Tema Tasarým: Vision / Fibertus.Net