Forum Logo




Marvel’da büyük kriz! Üç devam filmi neden iptal edildi?

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Mart 2024, 15:16   #1
Çevrimiçi
Marvel’da büyük kriz! Üç devam filmi neden iptal edildi?




Marvel’da büyük kriz! Üç devam filmi neden iptal edildi?
Www.TrendForum.Net

Daniel Richtman, Marvel'in yaklaşan Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 devam filmlerini rafa kaldırdığını söyledi.



Süper kahraman filmlerine olan düşmeye devam ediyor. Özellikle burada öne çıkan Marvel, 2019 yılında izleyicilerle buluşan Avengers: Endgame filminden sonra adeta bir kimlik değişimi yaşadı. Son Avengers filmiyle Robert Downey Jr. (Iron Man) ve Chris Evans (Captain America) gibi ünlü oyuncular bizlere veda etti.

Bu durum Marvel’ın gün geçtikçe popülaritesini kaybetmesine ve filmlerinin gişede adeta çakılmasına neden oldu. Son gelen raporlar Marvel’ın yaklaşan üç devam filmini iptal ettiğini gözler önüne seriyor. Peki Marvel tarafında tam olarak ne oluyor?

Marvel, ‘Ant-Man 4’, ‘Captain Marvel 3’ ve ‘Eternals 2’yi iptal etti

Sektörün güvenilir kaynaklarından Daniel Richtman, Marvel‘in yaklaşan Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 devam filmlerini rafa kaldırdığını söyledi. İptal kararı direkt olarak Disney CEO’su Bob Iger‘ın isteği doğrultusunda verilirken, bu noktada Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıkları olduğu da ifade ediliyor.



İddiaya göre Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, Ant-Man 4 ve Captain Marvel 3‘ün iptal edilmesine karşı çıkmıyor, ancak Eternals 2’nin iptal edilmemesini ve geliştirme sürecinin devam etmesini istiyor. Tüm bunlara rağmen Disney CEO’su Bob Iger ilgili filmlerin rafa kaldırılmasına karar veriyor.

Disney‘in üç devam filmi için iptal kararı vermesinin ardındaki ana neden hepimizin de tahmin edeceği üzere gişe endişesi. Zira Marvel’in 2019 sonrası performansı göz önüne alındığında Spider-Man haricinde vizyona giren tüm filmleri beklentilerin altında kaldı. Disney de bu nedenle söz konusu filmleri geçmiş gişe performanslarını dikkate alarak riskli olarak nitelendiriyor ve rafa kaldırıyor. Kısaca son kararla Marvel cephesinde ‘yapmış olmak için yapmak’ devri kapanmış gibi görünüyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 18 Mart 2024, 22:20   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Marvel’da büyük kriz! Üç devam filmi neden iptal edildi?




Marvelcim niye böyle yapıyorsun iron man,soktor strange filan da yok bekliyoruz ama yap bu işi yapınca iyi yapıyorsun
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
büyük, devam, edildi, filmi, iptal, kriz, marvel’da, neden


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Live Action “Naruto” Filmi Yönetmenini Marvel’da Buldu KoJiRo Anime 2 15 Mart 2024 15:16
SON DAKİKA | Süper Kupa iptal edildi Beatrice Spor Dünyası 11 30 Aralık 2023 09:36
Hande Yener'in konseri iptal edildi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 10 Temmuz 2023 08:52
Gelecek Marvel Filmlerinin Neredeyse Tamamının Ertelendiği İddia Edildi: Bazıları 1 Yıl Daha Geç Çıkacak Zeytin Sinema Dünyası 2 09 Mart 2023 15:05
İstanbul'da yoğun sis: Bazı vapur seferleri iptal edildi Zeytin Ülkemizden Haberler 1 02 Ocak 2023 11:12




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net