Forum Logo




Avatar serisinin geleceği tehlikede

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Kasım 2022, 11:10   #1
Çevrimdışı
Saygın Üye
Avatar serisinin geleceği tehlikede




Avatar serisinin geleceği tehlikede
Www.TrendForum.Net

2009 yılında vizyona girdikten sonra tüm dünyada büyük bir fenomen haline gelen Avatar'ın yönetmeni James Cameron, önümüzdeki ay ikincisi çıkacak Avatar serisinin geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cameron, yeni filmlerle ilgili umutsuz konuştu.



2009 yılında vizyona giren Avatar, gişe rekorları kırarak tüm dünyada büyük yankı uyandırdı ve bir fenomen haline geldi. Efsanevi yönetmen James Cameron tarafından çekilen yapımın devam filmi Avatar: The Way of Water da uzun süredir bekleniyordu. İkinci Avatar filmi, uzun bekleyişin ardından 16 Aralık'ta vizyona giriyor.

İkinci film için heyecanlı bekleyiş sürerken yapımcı ve yönetmen James Cameron’dan serinin geleceği ile ilgili oldukça önemli açıklamalar geldi. Üç Oscar’a sahip Kanadalı sinemacı, Avatar’ın geleceğinin ikinci filme bağlı olduğunu aktardı.



İKİNCİ FİLMİN GİŞE BAŞARISI BEKLENECEK
Cameron daha önce dört devam filmi planladığını açıklamıştı. 20th Century Fox, ilk iki devam filmini çekmeyi planına aldı, diğerlerini ise beklemeye bıraktı.

Henüz resmi adı belli olmayan ve çekimleri tamamlanan 'Avatar 3'ün 2024'ün Aralık ayında vizyona girmesi planlanıyor.

Stüdyonun, Avatar 4 ve Avatar 5 için çekimlere başlamadan önce, ilk iki devam filminin gişedeki performansını görmek ve buna karar vermek istediği daha önce ortaya çıkmıştı. Avatar 2 her ne kadar büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor olsa da gişede Disney'in istediği kadar başarı göstermemesi ihtimali de var.



"HİKAYEYİ ÜÇÜNCÜ FİLMDE TAMAMLAYABİLİRİZ"
Total Film ile gerçekleştirdiği röportajda Cameron da bu durumun farkında olduğunu belirtti. Cameron’a göre 16 Aralık'ta, yani önümüzdeki ay çıkacak olan The Way of Water başarılı olmazsa dördüncü ve beşinci filmler iptal edilebilir.

68 yaşındaki Cameron, “Piyasa bize üç ay içinde işimizin tamamen veya yarı yarıya bittiğini söyleyebilir. Eğer kârlı değilse sonsuza kadar gitmek yerine hikayeyi üçüncü filmde tamamlayabiliriz. Pandemi ve dijital platformlar nedeniyle şu an, filmleri yazdığımdakinden çok daha farklı bir zamandayız” dedi.

Pandemi ve dijital platformların sinemaya gitme kültürünü etkilediğini söyleyen Cameron, “Kim bilir, belki de insanlara sinemaya gitmenin ne olduğunu hatırlatırız. Asıl soru, bunu şu an dünyada kaç insanın umursadığı" şeklinde konuştu.



Cameron, Temmuz ayında Empire Magazine ile gerçekleştirdiği bir röportajda da dördüncü ve beşinci filmleri başka bir yönetmene devredebileceğini söylemiş, Eylül ayında Disney'in D23 Expo etkinliğindeyse dördüncü filmin yapım sürecinin başladığını belirtmişti.

ntv
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
avatar, geleceği, serisinin, tehlikede


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
TF Bayan Avatar resimleri tumblr karışık siyah beyaz avatar arşivi 2022 Beatrice Avatarlık Resimler & Hareketli Gifler 87 07 Nisan 2024 21:12
Kalıyor mu, gidiyor mu? Talisca geleceği hakkında konuştu! KoJiRo Beşiktaş 0 24 Haziran 2022 20:57
Galatasaray'ın geleceği emin ellerde! KoJiRo Galatasaray 0 04 Haziran 2022 17:34
Quin Snyder’in Utah Jazz’deki Geleceği Belirsizliğini Koruyor KoJiRo Basketbol 0 01 Haziran 2022 21:55
Atiba'nın geleceği yeni kurala bağlı KoJiRo Beşiktaş 0 01 Haziran 2022 20:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net